De Boerderij

Overleekerhoeve
De Overleekerhoeve ligt gelegen in Overleek. Overleek is een klein lintdorpje op 5 km afstand van Monnickendam en 11 km afstand van Amsterdam. De Overleekerhoeve is zowel als gastenverblijf als groepsaccommodatie te gebruiken.

Kamers
De Overleekerhoeve beschikt over 5 vierpersoonskamers en één appartement voor 6 personen. Eén mindervalide kamer is aanwezig. Elke kamer beschikt over satelliet televisie, draadloos internet en een eigen badkamer met douche of whirlpool, badmeubel en toilet. In totaal biedt de Overleekerhoeve plaats voor 26 personen.

Groepen
Voor groepen is er een boerenhuiskamer aanwezig waar men heerlijk kan kokkerellen of gezellig samen kan zijn. In de boerenhuiskamer is een groot raam. Door dit raam ziet u de koeien en kalfjes in de stal. U kijkt als ware uit op een levendig schilderij.

Boerderij
Op de boerderij zijn 50 melkkoeien. Veder zijn er kalfjes,schapen en 4 kleine pony’s aanwezig. Op aanvraag leiden wij u graag rond over ons melkveehouderijbedrijf.

Tuin
Aan de voorzijde van de boerderij bevindt zich de prachtige, bloemrijke boerentuin. De tuin, met haar vrije uitzicht over de weilanden, biedt u alle rust en ruimte die u zich maar kunt wensen. Voor de kinderen is er rondom en in de tuin allerhande speelgoed aanwezig. Aan de achterzijde van de boerderij vindt u een steiger met een terras aan het water. U kunt hier genieten van de rust en ruimte die de Overleekerhoeve te bieden heeft.

Vergaderen
De boerenhuiskamer is zeer geschikt als vergaderruimte, cursus- of ontvangstruimte voor maximaal 24 personen. De boerenhuiskamer, boerderij en de landelijke omgeving geven u de nodige inspiratie en brengen u vast op verrassende ideeën.

Kijk op onze website voor meer informatie: www.overleekerhoeve.com


Vakantie verblijven

Overleekerhoeve

  • Bad
  • Bedlinnen
  • Douche
  • + 11 andere faciliteiten
Vanaf /nacht Meer info

Overleekerhoeve kamers

In de directe omgeving van Amsterdam, midden in het Waterlandse veenweidegebied ligt deze sfeervol gerenoveerd langhuisboerderij.

  • Bad
  • Bedlinnen
  • Douche
  • + 7 andere faciliteiten
Vanaf /nacht Meer info

De Omgeving


Overleek 25, Monnickendam, Nederland