Zoekt u een Bed and Brekafast in Limburg dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod Bed and Breakfasts in Limburg. Vind de juiste B&B nu!

De provincie Limburg ligt in het zuidoosten van Nederland. De provincies Gelderland en Noord-Brabant grenzen aan Limburg. In Limburg valt veel te bezichtigen en is dus ook een geschikte plek voor fietsers en wandelaars. Vanaf Limburg kun je zo Duitsland in. Ook kun je naar het drielandenpunt wat zeer bekend is. De provincie grenst aan Duitsland en België.

Op Boerderijkamers.nl hebben we veel Bed and Breakfast in Limburg. Vooral in het zuiden van Limburg bent u op de goede plek om dingen te bezichtigen, zo kunt u bijvoorbeeld naar het Geleenbeekdal. Dat is een verborgen groene parel tussen de Limburgse steden. Het heeft veel natte graslanden , hellingbossen en moerasbosjes. Er komen kleine landschapselementen als poelen, bosjes, heggen en graften binnen een afstand van 10 kilometer.

Het is een perfecte plaats om te overnachten in een Bed and Breakfast , vanaf daar zit u centraal voor de natuur en steden in Limburg. Er is rust en veel natuur. Limburg is een prachtige provincie in het zuidoosten van Nederland. Een overnachting in een Bed and Breakfast past daar volledig bij.

Bekijk ons aanbod