Friesland is provincie boven in Nederland , de provincie grenst aan de provincies Groningen , Drenthe, Overijssel en aan de Noordoostpolder. De eilanden Vlieland , Terschelling , Ameland en Schiermonnikoog horen bij de provincie. Dit zorgt ervoor dat de natuur in de provincie behoorlijk verschilt. Op het vaste land zitten heel veel kleine meertjes en op de eilanden kun je genieten van het strand en de zee dit kan heel goed in een Bed and Breakfast in Friesland.

Het Fochteloërveen is een zeer mooi natuurgebied in de provincie Friesland , het ligt op het vaste land en is net zo groot als de stad Utrecht. Het is hier zeer leeg. Je ziet alleen maar grassen, veenmossen en veenpluis. Het enige dat je er hoort zijn de vogels en de ruimte.

Je kunt in Friesland perfect overnachten in een Bed and Breakfast , vanaf daar ben je zo in de natuur die er in Friesland heel veel is. De provincie is echt geschikt voor mensen die op zoek zijn naar rust en natuur , die is in Friesland zeker te vinden. Een perfecte overnachting zou dus kunnen in een Bed and Breakfast.

Bekijk ons aanbod