De Boerderij

Even wegdromen met een goed boek terwijl de kinderen in de hooiberg spelen of heeft u altijd al eens mee willen draaien in de agrarische sector? Dan is Op de hoek van de Stal precies iets voor u! Onze melkveehouderij staat open voor ontdekkingsreizigers die Zuid West Friesland.

U bent het hele jaar door welkom op onze karakteristieke 19e eeuwse friese stolp boerderij die aan de rand van Workum ligt.

Het bedrijf is volop in beweging. Tal van dieren zijn aanwezig waarmee u in contact kunt komen. Kinderen kunnen met hen spelen en knuffelen.

Bent u zelf ge?nteresseerd in het boeren leven? Dan geven wij graag uitleg. Wellicht ziet u zelfs dieren geboren worden. Ook kunt u natuurlijk met ons de handen uit de mouwen steken en mee werken en melken.
Uw eigen huisdieren zijn ook van harte welkom.

Het stadje Workum is een van de mooiste Friese elfsteden.
Vooral bekend vanwege zijn schitterende ,goed bewaarde, geveltjes en het mooie marktplein. U kunt een bezoek brengen aan het Jopie Huisman museum of diverse andere musea, de grote Sint Gertrudis kerk bekend vanwege zijn gilde baren uit de jaren 1700. De scheepswerf de Hoop en tal van andere bezienswaardigheden. Of u kunt genieten van het water. Het IJsselmeer strand ligt slechts op 1,5 km verwijderd van de boerderij.

Kiest u voor de Friese meren , dan zijn er tal van mogelijkheden om een boot of kano te huren en Friesland vanaf het water te ontdekken. De stad is bovendien vanwege zijn centrale ligging tussen de Gaasterlandse bossen en het Friese weide landschap een ideale uitvalsbasis om met de auto, fiets of wandelend de schitterende natuur en cultuur van Zuid West Friesland te ontdekken.

Omgeven door het unieke karakter van het landschap liggend in een van de Friese elfsteden en aan het IJsselmeer is er voor elk wat wils om er een heerlijke vakantie van te maken of even voor een paar dagen er tussen uit.


Faciliteiten

  • Slaapkamer
  • Wasruimte
  • Gemeenschappelijke ruimte

Vakantie verblijven

Appartementen

De appartementen zijn gebouwd in de stelp boerderij . Daarbij hebben we de uiterlijke kenmerken van het gebouw geprobeerd zoveel mogelijk in stand te houden .

  • Bedlinnen
  • Douche
  • Eettafel
  • + 7 andere faciliteiten
Vanaf €37.70 /nacht Meer info

De Omgeving

gelegen in de zuidwest hoek van friesland is het een ideale plek om te wandelen, fietsen, zwemmen kite of gewoon surfen, zeilen op de friese meren. te genieten van natuur en landschap maar ook van het knusse karakter van een van de friese elfsteden, met haar kunst cultuur en goed bewaard gebleven historische architecttuur. Op loop afstand van culinaire hoogstandjes in diverse gelegenheden. kortom the place to be

Súd 154, Workum, Nederland