De Boerderij

De accommodatie

Landrijk de Reesprong is vorig jaar bekroond met de mooie Zoover Award Gold winnaar.

De leukste glamping familievakantie bij boer Herald en Bonita. Logeer in luxe lodge huisje of luxe safaritent. Middenin de weilanden kamperen in een luxe safaritent of lodge; dat klinkt toch als een droom? Over de weilanden kijk je kilometers weg. Een geweldige ervaring van het buitenleven.

Het échte boerenleven ervaren in de Twentse natuur; daarvoor moet je bij Landrijk De Reesprong zijn. ‘s Ochtends wakker worden in één van onze luxe safaritenten of in onze lodge, snel de overall aanschieten en ‘hup’ naar de koeien, want die staan al te wachten om gemolken en gevoerd te worden. Daarna is het de beurt aan de kalfjes die staan te popelen om een flesje melk. Even langs de geitjes en dan lekker ontbijten. Natuurlijk met verse melk en eieren. Bij Landrijk De Reesprong mogen kinderen echt voor boer en boerin spelen. En als ouders kun je heerlijk genieten op het terras voor de lodge of safaritent. Het weidse uitzicht, de rust en het vermaak zorgen voor een uitzonderlijke combinatie voor jong en oud.

n de tent zijn tijdschriften, gezelschapsspellen en speelgoed aanwezig. Buiten is er een schommel, een zandbak, trampoline en nog veel meer. Verder bieden we een leuke rondleiding op de boerderij waar actief mee kan worden meegeholpen. Nieuw dit jaar is de speurtocht op de boerderij. Vanaf de veranda van de safaritent kunt u in de ochtendgloren en in de avondzon de reeën, konijnen en eekhoorns in de natuur zien lopen.

De luxe safaritenten zijn van alle luxe voorzien en volledig ingericht. Denk hierbij aan een ruime keuken, met vaatwasser en koelkast met vriesvak. Het sanitair in de tent is voorzien van warm water met een ruime douchecabine. Verder een heerlijk boxspringbed om uitgerust wakker te worden. En er is voldoende plek om met z’n zessen te verblijven.


Vakantie verblijven

luxe lodge met pelletkachel

Middenin de weilanden overnachten in een luxe lodge dat klinkt toch als een droom?

  • Badlinnen
  • Bedlinnen
  • Douche
  • + 17 andere faciliteiten
Vanaf €59 /nacht Meer info

luxe safaritent met badkamer

Middenin de weilanden overnachten in een luxe lodge dat klinkt toch als een droom?

  • Badlinnen
  • Bedlinnen
  • Douche
  • + 18 andere faciliteiten
Vanaf €59 /nacht Meer info

De Omgeving


Alsteedseweg 10b, Haaksbergen, Nederland