De accommodatie

Landrijk de Reesprong is vorig jaar bekroond met de mooie Zoover Award Gold winnaar.

De leukste glamping familievakantie bij boer Herald en Bonita.
Middenin de weilanden kamperen in een luxe safaritent of lodge; dat klinkt toch als een droom? Over de weilanden kijk je kilometers weg. Een geweldige ervaring van het buitenleven.

Het échte...

Meer over de accommodatie.

Verblijven

Beoordelingen (4):

Beoordeling plaatsen

Henrique

1 punt 1 punt 1 punt 1 punt 1 punt
"GEWELDIG!"
6-8-2012 Zeer gastvrije ontvangst door Bonita en Herald, perfecte accommodatie, rust en ruimte. Kinderen vermaakten zich met het bouwen van een hut in het privé-bos, trampoline springen, voetballen in het weiland, crossen, aaien van konijnen en het voeren van kippen. De rondleiding op de boerderij was top: koeien kuilgras geven, melken én melk proeven, en pasgeboren kalfjes melk geven. GEWELDIG!
(Jongste de laatste dag in tranen omdat we afscheid moesten nemen van Landrijk de Reesprong.)

Nienke

1 punt 1 punt 1 punt 1 punt 1 punt
Bij Landrijk de Reesprong vind je een superluxe safaritent, compleet ingericht met heerlijke bedden, een keukenblok met vaatwasser een badkamer met heerlijke massagedouche. Bij de twee tenten kunnen de kinderen heerlijk spelen in de zandbak, springen op de trampoline, schommelen, spelen op de houten trein en lekker voetballen bij de doeltjes. Aan alles is gedacht zowel in de tent als er buiten. Een vriendelijk, behulpzaam en gezellig gezin doen er alles aan om te zorgen dat je een heerlijke vakantie hebt. De rondleiding op de boerderij en het meehelpen in de stal is helemaal geweldig, vooral voor kinderen, maar als ouder geniet je stiekem ook mee. Wij komen zeker nog eens terug!

deborah van delft

1 punt 1 punt 1 punt 1 punt 1 punt
wij zijn met pinksteren geweest. echt helemaal top. goed verzorgd genoeg te doen voor de kindjes en even lekker tot rust gekomen.

Ellen

1 punt 1 punt 1 punt 1 punt 1 punt
Als grootouders kregen we dit verblijf aangeboden door onze kinderen (3) en hun 4 kleinkinderen om ons 40 jarig huwelijks jubileum te vieren. Een beter feest voor jong en oud kunnen we niet verzinnen. Alles zo mooi, verblijf, plek, gastvrijheid, dieren, speelmogelijkheden binnen en buiten. Aan alles is gedacht! Bedankt Bonita, Herard en kinderen!

Een beoordeling plaatsen

  1. (zal niet zichtbaar zijn op de website)