De Boerderij

Last minute nazomer 2015. 150 euro korting bij huur van een volle week in september 2015 en 50 euro korting bij huur van een weekend in september 2015. Geschikt voor 10 volwassenen en 2 peuters.
De woonkamer met open keuken is maar liefst 120m2 groot en biedt voor zowel jong als oud voldoende vertier met een speelhoek, tv-hoek met dvd-speler een tafeltennistafel. Vijf slaapkamers bieden slaapruimte aan 10 volwassenen en 2 peuters. Rondom de Wilghenhoeve vindt U unieke fiets- en wandelroutes die U langs prachtige, Achterhoekse, bezienswaardigheden leiden.
In de omgeving van Ruurlo zijn talrijke musea die een bezoek absoluut waard zijn. Binnenzwembad op 10 autominuten afstand, dorp Ruurlo op fietsafstand. Tevens binnen fietsafstand het nieuw geopende Klimbos naast een pannenkoekboerderij met speeltuin.


Vakantie verblijven

De Wilghenhoeve

  • Bad
  • Badlinnen
  • BBQ
  • + 16 andere faciliteiten
Vanaf /nacht Meer info

De Omgeving

De Wilghenhoeve is gelegen tussen de landerijen van Kasteel Huize Ruurlo. Dus één en al rust, ruimte en natuur. Een binnenzwembad vindt U op 10 autominuten afstand, een uniek zoutwaterzwembad bevindt zich op fietsafstand van de Wilghenhoeve. Het dorp Ruurlo bevindt zich op 4 kilometer afstand en is voorzien van allerlei winkels voor zowel de dagelijkse boodschappen als andere benodigdheden. Berkelzompvaarten en brandweermuseum op 10 autominuten afstand. De Wilghenhoeve Ruurlo is een uitstekend startpunt voor de prachtige wandel- en fietsroutes die de omgeving kent temidden van het kenmerkende coulissenlandschap van deze streek. We verwelkomen U graag!


Tolhutterweg 3, Ruurlo, Nederland