De Boerderij

De accommodatie

APPARTEMENTEN, KAMPEERBOERDERIJ en CAMPING.

De Duinhoeve is een kampeerboerderij met groepsaccommodatie ook zijn er 3 appartementen en een minicamping. Er is ruimte voor ongeveer 120 mensen in totaal. Er zijn koeien, kalfjes, 2 paarden en kippen te vinden. Voor kinderen is er een hele grote zandbak, glijbaan en schommel. Er is genoeg ruimte op het veld om buitenspellen te doen.

FEESTLOCATIE
De Duinhoeve is erg geschikt als feestlocatie. Dit is al meerdere keren gebleken. De boer heeft zijn huwelijksfeest op de boerderij gevierd. Dit kon allemaal dankzij de 4 grote zalen waar 100 mensen kunnen slapen en feesten. De recreatiezaal wordt jaarlijks samen met de andere kampeerzalen gebruikt voor het darttoernooi ‘Open Schier’.

SAUNA
Naast de campingruimte is onder hetzelfde dak een sauna gebouwd. De sauna is geschikt voor maximaal 4 personen. Men kan na lekker gezweet te hebben lekker buiten afkoelen op het beschutte terrasje of een snelle duik in het dompelbad nemen. Ook is binnen een relax ruimte aanwezig, net als douches, toilet en een koelkast. Handdoeken zijn te huur.

MELKROBOT
Sinds mei 1999 worden de koeien gemolken door een melkrobot. Hierdoor kunt u op elk moment van de dag kijken hoe het melken in zijn werk gaat. De Duinhoeve is de eerste boerderij van de waddeneilanden waar de koeien met een melkrobot gemolken worden. Het is voor schoolreisjes mogelijk om onder begeleiding van meester of juf in de stallen te kijken.

MEER INFORMATIE?
Voor meer informatie kunt u nog even kijken op onze website (een directe link staat op deze pagina) of contact met ons opnemen.
Er staan meer foto’s op Hyves http://duinhoeveschier.hyves.nl.


Vakantie verblijven

kampeerboerderij

In de kampeerboerderij kunnen in totaal 100 personen slapen.

Vanaf /nacht Meer info

camping

Op de boerderij is een minicamping.

Vanaf /nacht Meer info

Appartement 2-persoons

5 persoons appartement (1 aan de zuidkant en 1 aan de noordkant van de boerderij).

Vanaf /nacht Meer info

appartement 5-persoons

5 persoons appartement (1 aan de zuidkant en 1 aan de noordkant van de boerderij).

Vanaf /nacht Meer info

De Omgeving


Kooiweg 2, 9166 SC Schiermonnikoog, Nederland