De accommodatie

Gelegen aan een landelijke weg in het dorpje Eemster. Houtwallen en akkers/weilanden wisselen elkaar af. Over het beekdal heen is de siepeltoren van de Sint Nicolaaskerk van Dwingeloo te zien.Meer over de accommodatie.

Verblijven

Beoordelingen (1):

Beoordeling plaatsen

Evert - Jan van den Brink

1 punt 1 punt 1 punt 1 punt 1 punt
Wat een rust en vriendelijkheid!

Twee nachten geslapen op 't Blikveld. Ik had voor één persoon geboekt maar ik kreeg het appartement. Boffen!
De ontvangst gaf me een welkom gevoel. Heel ontspannen, ongedwongen en persoonlijk. Het appartement is ruim voor twee personen. Je zou elkaar niet in de weg lopen. En de badkamer is ruim en prettig.

Het bed was goed en 's nachts is het er zó stil en donker. Je ziet letterlijk "geen hand voor ogen". Helemaal goed wat mij betreft.

Het ontbijt is zeer uitgebreid. Keuze genoeg. Ik voelde me bijna schuldig dat Wim en Harmien die moeite hadden gedaan zonder er gebruik van te maken. Nadat ik het had aangegeven was het de volgende morgen, nog steeds uitgebreid, maar aangepast op aan mijn behoefte.

Wim en Harmien zijn prettige mensen in de omgang. Je voelt je "te gast" en ter gelijke tijd ook geen "nummer". Gastvrijheid "doorspekt" met nuchterheid. Oftewel lekker relaxed!

Wanneer ik nog eens in de buurt van Dwingeloo kom en ik zoek een plek om te overnachten hoop ik dat ze nog een slaapplaats over hebben .

Een beoordeling plaatsen

  1. (zal niet zichtbaar zijn op de website)