Zuid-Holland is een provincie in het westen van Nederland. De provincie ligt onder Noord-Holland en zit aan Utrecht, Gelderland, Noord-Brabant en Zeeland vast. Den Haag is de hoofdstad van de provincie en is zeker het bezoeken waard met een gezellige binnenstad en Madurodam. Dichtbij De hoofdstad van Zuid-Holland ligt één van de bekendste badplaats van Nederland, Scheveningen. Op Boerderijkamers.nl staan meer dan 30 Bed and Breakfast in Zuid-Holland vermeld.

De provincie Zuid-Holland is zeer geschikt voor mensen die houden van afwisseling tussen natuur , rust en drukke steden. Je kunt hier bijvoorbeeld naar steden als Den Haag of Rotterdam. Je kunt ook naar plaatsen aan de kust zoals Noordwijk , Katwijk , Scheveningen of Hoek van Holland.

Het is toch heerlijk om wakker te worden in een Bed and Breakfast met loop afstand naar het centrum van de stad of naar het strand? Zuid-Holland is ook geschikt voor kinderen, denk aan Madurodam en Duinrell in de omgeving. En voor de ouders een ideale plek, overdag een drukke omgeving en in de avond rust in de Bed and Breakfast.

Bekijk ons aanbod