De provincie Zeeland ligt in het zuidwesten van Nederland en grenst aan de provincies Zuid-Holland en Noord-Brabant. In Zeeland kunt u veel water vinden, maar ook genoeg natuur. Zo kun je bijvoorbeeld naar de Biezelingse Ham waar je het hele jaar door vanaf het uitkijkpunt op de zeedijk naar vogels kunt kijken.

Tijdens de vogeltrek vinden kluten, tureluurs en bergeenden daar voedsel en eten wat zorgt voor een prachtig uitzicht. Ook kun je naar een natuurgebied dat bestaat uit afzonderlijke eilanden die midden in het Veerse Meer liggen. Ook groeien er op het Veerse meer bijzondere planten. Het is dus een prachtige plek om te overnachten in bijvoorbeeld een Bed and Breakfast. Voor strandliefhebbers ben je in Zeeland ook aan het juiste adres, zo kun je bijvoorbeeld naar het strand van Zoutelande.

Op Boerderijkamers.nl kunt u meer dan 45 Bed and Breakfast in Zeeland. Het is een provincie waar veel water , ruimte en rust is te vinden, dit in combinatie met een overnachting in Bed and Breakfast maakt het een geschikte locatie voor natuurliefhebbers en rustzoekers.

Bekijk ons aanbod