De provincie Utrecht is een provincie midden in Nederland. Er grenzen 4 provincies aan Utrecht , dat zijn Gelderland, Zuid-Holland, Noord-Holland en Flevoland. Op www.boerderijkamers.nl zijn zo’n 30 Bed and Breakfast adressen bekend waar u heerlijk kunt overnachten.

Vanuit een Bed and Breakfast in Utrecht kunt u alle kanten op. U kunt bijvoorbeeld naar Amersfoort , of naar de hoofdstad van de provincie, Utrecht. Ook kun je in de provincie goed wandelen en fietsen bijvoorbeeld bij fort bij Abcoude. Er zijn daar nieuwe wandelroutes en er zijn meer bomen en struiken dan rond andere forten wat zorgt voor mooie natuur. Ook zou je naar Eemland kunnen , dat is onderdeel van het Nationaal landschap Arkemheen-Eemland. Het is een typisch Nederlands landschap.

Er zijn veel weidevogels maar ook beschermde planten. Het is een prachtige plek om van de natuur te genieten in Utrecht. Je kunt dus goed terecht in Utrecht voor drukte steden tot mooie landschappen. De drukte kunt u vinden in Utrecht of Amersfoort , en de rust op de landschappen en in de Bed and Breakfast die zich bevinden in de provincie.

Bekijk ons aanbod