Noord-Holland is de provincie waar de hoofdstad van Nederland is gelegen, namelijk Amsterdam. In deze provincie zijn meer dan 30 Bed and Breakfast bekend op de website van Boerderijkamers.nl.

In de provincie Noord-Holland is van alles te doen. Je kunt naar het strand, maar je kunt ook naar een stad zoals Amsterdam, Alkmaar. Ook is het vissersdorp Volendam gelegen in de provincie Noord-Holland. Het is toch ideaal om te slapen in een Bed and Breakfast om vanaf daar een dag naar Volendam of naar Zaandam te gaan?

Vanuit Noord-Holland kun je ook met de boot naar Texel. Texel is een Waddeneiland wat behoort tot de provincie Noord-Holland. De overvaart vanaf de kop van het vaste land (Den-Helder) duurt ongeveer 20 minuten. Het is dus prima te doen voor een dagje uit. Een zeer geschikte plaats voor fietsers en wandelaars is het Nationaal Park Zuid-Kennermerland , het heeft er een fantastisch uitzicht, en er zijn bossen met eeuwenoude eiken en romantische landgoederen.

Is het niet heerlijk om op een rustige plek in een Bed and Breakfast in Noord-Holland in bijvoorbeeld een Bed and Breakfast , en dat u rust en drukte gevarieerd om uw heen heeft? Zoals de stad Haarlem en het Nationaal Park Zuid-Kennermerland ook relatief dichtbij elkaar gelegen zijn. Wanneer je het Nationaal Park Zuid-Kennermerland uit fiets , wandelt of rijdt bent u al snel bij het strand van Zandvoort.

De provincie biedt dus van alles wat , voor overnachten in rust en uitstapjes naar grote steden bent u in een Bed and Breakfast op het juiste adres in de provincie Noord-Holland.

Bekijk ons aanbod