Noord-Brabant is een provincie die in het zuiden ligt van Nederland. De provincie grenst aan Zeeland , Zuid-Holland , Gelderland, Limburg en België. Ook in Noord-Brabant zijn dingen te doen voor jong en oud , zo kun je naar het dierenpark of naar de Efteling. Ook zijn er natuurgebieden zoals Nationaal Park De Maasduinen en Nationaal Park De Groote Peel.

Overnachten kan in bijvoorbeeld een Bed and Breakfast. Op www.boerderijkamers.nl staan meer dan 170 Bed and Breakfast in Noord-Brabant vermeld waar jong en oud prima kunnen overnachten. Zowel in de omgeving van een drukke stad , als in de omgeving van een bosrijk gebied bijvoorbeeld. Het is een geschikte provincie voor fietsers en wandelaars. Een dan naar België is ook goed mogelijk door dat het kort onder Noord-Brabant ligt.

In Noord-Brabant zijn veel fiets- en wandelroutes, een perfecte provincie dus voor mensen die op zoek zijn naar rust , natuur en eventueel grote steden bij elkaar zoals Tilburg , Eindhoven , Den Bosch en Waalwijk. Overnachten bij een Bed and Breakfast is een goede mogelijkheid in Noord-Brabant doordat er op www.boerderijkamers.nl meer dan 170 Bed and Breakfast worden vermeld.

Bekijk ons aanbod