De provincie Groningen is gelegen in het noorden van Nederland, waar het ook in het noorden grenst aan de Waddenzee. In Groningen zijn veel weilanden en boerderijen te vinden. Op deze boerderijen kunt u ook overnachten, vaak zijn is dit een Bed and Breakfast.

In de provincie Groningen kan men genieten van natuurgebieden zoals de Groningse Waddenkust en het Westerkwartier. Ook kun je naar de Oosterpolder of het Nanninga’s bos. Wat zeer geschikt is voor fietsers en wandelaars.

Groningen is een van de kleinste provincies gezien het inwoners aantal. Alleen de provincie Zeeland en Flevoland hebben minder inwoners. Vanuit een Bed and Breakfast in Groningen ben je zo tussen de weilanden en de natuur van het noorden van Nederland. Waar je zo op prachtige fiets- en wandelroutes zit door het hoge noorden.

De provincie Groningen is ook gelegen aan Duitsland, voor de mensen die dus een keer een dagje naar Duitsland willen is dit dus makkelijk te doen. Ook ligt de provincie Groningen aan de provincie Friesland en de provincie Drenthe waar ook van alles te bezichtigen valt.

Bekijk ons aanbod