Adres

Eggestraße 23
59929 Brilon-Madfeld
Duitsland
Tel. overdag: +49 2991 869 Klik voor het telefoonnummer
Tel. mobiel: +49 160 97 94 70 17 Klik voor het telefoonnummer
va€ 22,00

De accommodatie

Vakantieboerderij gelegen in het Sauerland. Mooie tuin en rustige omgeving aan bosrand. Boerderijdieren en knuffeldieren alsook eigen landbouwproducten aanwezig. Ideaal voor gezinnen met kinderen, wandelaars en mountainbikers.

ACCOMMODATIE
Twee appartementen van 80 qm voor 2 tot 6 personen. De woningen zijn met 2 slaapkamers, woonkamer en televisie, keuken, balkon, douche, bad, toilet en haardroger. Kinderbed, kinderstoel aanwezig, en free WIFI.
1x Eenkamerappartement van 20qm voor 1-2 personen met douche/WC, kitchenette, televisie, 2 separate bedden en free WIFI

Ligweide en barbecue plaats met tuinhuis en vijver. Parkeerplaats aanwezig. De vele bloemperken en een speelplaats maken het geheel compleet.

PRIJZEN
1januari tot 31december
- 40,- per nacht inclusief bedlinnen & handdoeken.
- 30,- extra voor de eindschoonmaak
- 3,- extra voor huisdieren

De omgeving

OMGEVING
In de onmiddellijke omgeving van de vakantieboerderij bevind zich de bos met toeristische infrastructuur. Vele bossen en beschermde natuurgebieden in de omgeving. Het nodigt wandelaars, mountainbikers en natuurliefhebbers uit om zich actief te ontspannen.

Vele wandelpaden met zitbanken, voetbaden en barbecue ruimte zorgen ervoor om op schilderachtige plaatsen van uw rustpauze te genieten.

Vakantieoord Madfeld heeft 1300 inwoners, 2 restaurants, 1 bakkerij, 2 slagerijen, 1 supermarkt, 2 garage, 1 benzinestation.

MEER INFORMATIE?
Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website (een directe link staat op deze pagina).

U bent van harte welkom!