Adres

Overgeul 13
6281 BG Mechelen
Limburg, Nederland
Tel. overdag: 043-4551457 Klik voor het telefoonnummer
Tel. 's avonds: 043-4551457 Klik voor het telefoonnummer
Tel. mobiel: 06-55576140 Klik voor het telefoonnummer

De accommodatie

Welkom op de Vinkenhof.

Gelegen op een unieke locatie midden in het Geuldal.
U bevindt zich hier in het Zuid-Limburgse heuvellandschap met haar uitzonderlijke flora en fauna. Zeldzame plantensoorten van dichtbij bewonderen of (eventueel onder begeleiding van de gids) een mogelijkheid hebben reeën en dassen te kunnen zien.

Deze gemoedelijke vakantiebestemming is gelegen aan de rand van het Bovenste bos, een bijzonder fraai wandelgebied. Voor de kinderen is er een trampoline en overdekt speelgelegenheid. Ook kunnen ze meegenieten van het boerderijleven. Er zijn zwembaden in de buurt.

Appartementen
Drie luxe appartementen gelegen aan het rustige Overgeul, dat verder gaat als veldweg de vrije natuur in. Compleet comfortabel ingericht voor een gerieflijk verblijf, met elk een eigen terras. Twee appartementen voor 2 tot 5 personen elk.
Per woning 1 slaapkamer voor 3 personen, en een ruime woonkamer met extra slaapplek. Er is een open keuken.

Een groepsappartement voor 6 tot 8 personen met 3 slaapkamers en ligbad in een grote bovenwoning met beneden terras. Er is voor alle gasten tevens een overdekt terras met panoramisch uitzicht.

Luxe landhuizen
Twee luxe landhuizen bijzonder geschikt voor groepen tot in totaal 34 personen (17 personen per landhuis).
Speciaal geschikt voor bedrijfsuitstapjes bijvoorbeeld: Het motiveren en behouden van relaties en werknemers.
Voor mensen die gezamenlijk willen vergaderen, of juist onthaasten. Maar natuurlijk ook gewoon voor iedereen die heerlijk van een groepsvakantie wil genieten ... Compleet comfortabel, sfeervol en met oog voor detail ingericht garanderen deze landhuizen in ieder geval een aangenaam verblijf.

Kamperen bij de boer
Een kampeerterrein met de nodige voorzieningen, restaurants, winkels en gezellige kroegjes bevinden zich op circa 500 meter afstand.
De sanitaire voorzieningen van deze camping zijn onlangs compleet uitgebreid. Groepskamperen met een binnen-accommodatie voor 40 personen en buiten-accommodatie voor 100 personen.