Scheetje Beef

Scheetje Beef is een 6 persoons vakantiehuisje in Twente rustig gelegen midden in het bos, dus alle kans om in het stiltegebied van de prachtige natuur te genieten.

Het vakantiehuisje heeft een eigen oprit en een grote tuin. Tevens is er een zitje aanwezig (met tuinmeubilair) om even lekker in de buitenlucht in het stiltegebied uit te rusten. Dit huisje heeft alles om heerlijk tot rust te komen. U hoeft de tuin of het oprit maar af te lopen en u staat al in het Springendal, een van de bekenste natuurgebieden in de omstreek.

Wilt u graag weten hoe Scheetje Beef er van binnen uit ziet? Neem dan gerust een kijkje binnen op onze website!

 
Soort huis Vakantiehuis
Aantal verblijven 1
Aantal personen 2-6
Roken toegestaan Nee
Huisdieren toegestaan Nee
Geschikt voor mindervaliden Nee
Verzorging Logies
Faciliteiten:
Douche, Zithoek

De Goudvink

De Goudvink is een 10 persoons vakantiehuisje in Twente rustig gelegen midden in het bos, dus alle kans om van de prachtige natuur te genieten.

Het vakantiehuisje heeft een eigen oprit en een verharding rondom het gehele huisje. Tevens is er een zitje aanwezig (met tuinmeubilair) om even lekker in de buitenlucht in het stiltegebied uit te rusten. Dit huisje heeft alles om heerlijk tot rust te komen. U hoeft het oprit maar af te lopen en u staat al in het Springendal, een van de bekenste natuurgebieden in de omstreek. De Goudvink staat ongeveer 200 meter van Scheetje Beef vandaan.

Wilt u graag weten hoe De Goudvink er van binnen uit ziet?
Neem dan gerust een kijkje binnen op de website!

De Goudvink is uitgerust met een nieuwe keuken inclusief afwasmachine. De keuken is verder voorzien van een barretje met krukken en natuurlijk is onze keuken volledig uitgerust met een oven, wasmachine, waterkoker, koelkast, serviesgoed, bestek, pannen een oventje, senseo apparaat, extra koelkast met diepvries en overig keukengerei.

Onze doucheruimte beschikt over een douchecabine met een wastafel. Deze bevindt zich op de begane grond.

In totaal zijn er maar liefst 10 slaapplaatsen verdeeld over 5 slaapkamers. Dit zijn éénpersoons bedden en één stapelbed.Tevens zijn er vaste kasten op de slaapkamers aanwezig waar u uw kleding tijdens uw verblijf in op kunt bergen. Beddenlinnen is desgewenst ook te huur.

Natuurlijk is het hele vakantiehuisje voorzien van een centrale verwarming.

Ook staat bij de Goudvink een vuurkorf waar men omheen kan zitten, uiteraard met gratis hout.

 
Soort huis Vakantiehuis
Aantal verblijven 1
Aantal personen 6-10
Roken toegestaan Nee
Huisdieren toegestaan Nee
Geschikt voor mindervaliden Nee
Verzorging Logies
Faciliteiten:
Bedlinnen, Douche, Keuken, Koelkast, Zithoek, Terras, Vaatwasser, Wasmachine, Oven