De Boerderij

Net buiten het dorp Beltrum staat het mooie vakantiehuis Het Slat in het gelijknamige natuurgebied. Het is een volledig ingericht huis dat aan 12-15 volwassenen en 2-4 kinderen comfortabel onderdak biedt. Ideaal voor families met kinderen, familiefeesten, clubs, groepen, verenigingen, personeelsuitjes of bedrijfsfeesten.

Richtprijs: €500.- voor een weekendarrangement met aankomst op vrijdagmiddag en vertrek op zondagmiddag is de prijs 25.- euro per persoon per overnachting bij minimaal 10 personen en 2 overnachtingen. Schoonmaakkosten 65.-.
€600.- voor een midweekarrangement met aankomst op maandagmiddag en vertrek op vrijdagmorgen is de prijs 25.- euro per persoon per overnachting bij minimaal 10 personen en 4 overnachtingen. Schoonmaakkosten 65.-. Voor andere arrangementen en meer informatie bel gerust met J Hanselman 0623209097 of kijk op onze website www.hetslat.nl


Faciliteiten

  • Slaapkamer
  • Woonkamer
  • Badkamer
  • Keuken

Vakantie verblijven

Vakantiewoning Het Slat

Het vakantiehuis is ruim opgezet, gezellig en comfortabel en voorzien van CV installatie.

  • Dart
  • Douche
  • DVD-speler
  • + 16 andere faciliteiten
Vanaf €30 /nacht Meer info

De Omgeving

Beltrum is een kerkdorp van de gemeente Berkelland in de Gelderse Achterhoek en het huis ligt in een groene oase van ruimte en rust. Het Achterhoekse coullissenlandschap is verrijkt met ruim 100 km. kerkepaden die al op 100 meter van het huis beginnen en waar u ongestoord en veilig kunt wandelen en fietsen. U geniet van de stilte van de natuur en het gevarieerde landschap met de typische Achterhoekse sfeer en karakter. Op steenworp afstand van het huis, fietst u langs de meanderende Slinge en Berkel, weide en akkerland, bossen, landerijen en natuurgebieden. Op uw wandel- en fietstochten ziet u bijzondere vogels, zeldzame planten, bossen en vele soorten bomen, koeien in de wei en met een beetje geluk een ree of ander wild. Huurfietsen regelen wij graag voor u. In de naaste omgeving zijn veel attracties en bezienswaardigheden. Duitsland bereikt u binnen 10 minuten rijden en grote winkelcentra zijn er volop. De supermarkt is nabij. Catering aan huis voor ontbijt, diner, BBQ, hapjes enz. regelen wij graag voor u, b.v. als u iets te vieren hebt of zomaar voor het gemak. Internet en WIFI is aanwezig.

Baksweg 4, 7156 NG Beltrum, Nederland