De accommodatie

Vakantiehuis "De Nachtegaal" ligt op een fantastische plek midden in de natuur, op een terrein van 2 hectare, vlakbij het schilderachtige dorpje Broekhuizenvorst. Het eigen terrein omvat een grote tuin, weiland, speelweide en boomgaard.
U kunt genieten van het weids uitzicht en van de rust en de ruimte van het voor Noord Limburg...

Meer over de accommodatie.

Verblijven

Beoordelingen (2):

Beoordeling plaatsen

Trudy Tijssen

1 punt 1 punt 1 punt 1 punt 0 punten
Fantastisch huis, ontzettend schoon en fris, prachtige omgeving, fijne ontvangst.

Marlou & Constant

1 punt 1 punt 1 punt 1 punt 1 punt
Mooi, midden in de natuur en een zeer mooi verblijf. Dit zijn samengevat onze bevindingen van een midweek in het natuurhuisje “ de Nachtegaal” in Broekhuizenvorst.

(Verblijf van 25 december tot en met 29 december 2017)

Bij aankomst werden we opgevangen door de gastheer en kregen een uitgebreide uitleg over het huis, de vier slaapkamers, de keuken de apparatuur en de mogelijkheden om heerlijk te vertoeven in het natuurhuis. Aan alles is gedacht en er ontbreekt niets voor een veilig en prettig verblijf. Omdat we met zeven volwassenen en twee kleine kinderen gebruik maken van het verblijf ontbrak nog een traphekje. Maar dit was binnen vijf minuten geregeld, de gastheer heeft het traphekje direct geplaatst zodat we zonder zorgen van de dagen konden genieten. De omgeving is schitterend en er zijn voldoende mogelijkheden voor vermaak. Er zijn de brouwerij in Arcen, het natuurgebied rondom het huisje en op zeer korte afstand winkels en stad- dorpscentra zodat er voor ieders behoefte een oplossing is te bedenken.

Alle ruimtes zijn schoon en voorzien van alle mogelijke apparatuur en meubilair zodat niemand iets te kort is gekomen.

Bij het verlaten van de accomodatie zijn we door de gastheer uitgezwaaid en hebben we met een voldaan gevoel de week kunnen afsluiten.

Voor iedereen die een goed verzorgd vakantie accommodatie zoekt is deze zeker een aanrader.

We zeggen tot ziens en wie weet tot een andere keer.

Marlou, Constant, Marcon, Ice, Mace-Asavin, Victor, Kim, Liv en Amber.

Een beoordeling plaatsen

  1. (zal niet zichtbaar zijn op de website)