Vakantieboerderij ‘De Landschotse Hoeve’

De Boerderij

Vakantieboerderij ‘De Landschotse Hoeve’ staat voor Rust, Ruimte en Natuur.

Het voormalige stalgedeelte van de typische langgevel boerderij is sinds 2011 omgebouwd naar drie schitterende en moderne vakantieappartementen. De boerderij dient nog steeds als actief melkveebedrijf. De boerderij is gelegen midden in het groen en direct tegenover een prachtig natuurgebied.

Ieder appartement is uniek en geschikt voor 1-4 personen of 2-6 personen. U kunt bij ons verblijven op basis van logies of met een stevig boerenontbijt. Wij verhuren vanaf twee nachten. Een nacht is niet mogelijk. Alle appartementen zijn volledig ingericht en beschikken over een eigen badkamer en keuken. Ook beschikken zij allen over een eigen buitenterras met zitje. Het appartement ‘Wit Holland’ is ook geschikt voor mindervalide.


Vakantie verblijven

Wit Holland

Wit Holland is een huiselijk en sfeervol appartement gelegen op de begane grond met een heerlijk grote tuin.

  • Badlinnen
  • Bedlinnen
  • Douche
  • + 15 andere faciliteiten
Vanaf €82 /nacht Meer info

Keienhurk

Keienhurk is een knus appartement op de eerste verdieping en biedt plaats voor 1 tot 4 personen.

  • Badlinnen
  • Bedlinnen
  • Douche
  • + 14 andere faciliteiten
Vanaf €65 /nacht Meer info

De Omgeving

Op de vakantieboerderij vindt u voor ieder wat wils, zo staat de omgeving garant voor uren fiets- en wandelplezier! Daarnaast is het voor geïnteresseerde mogelijk om eens een handje mee te helpen op de boerderij bij het melken van de koeien of het voeren van de kalfjes. Westelbeers is gelegen in de driehoek Tilburg-Eindhoven-'s-Hertogenbosch en nabij diverse uitvalswegen gelegen. Zo vindt u de Efteling op circa 30 minuten rijden, Safaripark De Beekse Bergen op circa 15 minuten rijden en Eindhovenairport op circa 17 km afstand. Natuurlijk is uw huisdier ook van harte welkom. De meerprijs is 8 euro per huisdier per verblijf. Ook beschikken wij over weidegang voor uw paard. Het verblijf voor uw paard bedraagt 10 euro. Benieuwd naar nog meer!? Kijk eens op onze website www.landschotsehoeve.nl of neem contact met ons op via onderstaande gegevens!

Voldijnseweg 4, 5091 KK Oost-, West- en Middelbeers, Noord-Brabant, Nederland