Adres

Laakmorsweg 5
7481 TB Haaksbergen
Overijssel, Nederland
Tel. overdag: 053-8507350 Klik voor het telefoonnummer
Tel. mobiel: 0651336270 Klik voor het telefoonnummer
va€ 230,00

De accommodatie

Vrijstaande vakantiewoning in een zeer fraai natuurgebied, gelegen nabij het Twentsche Haaksbergen, tussen de Buurse heide, de veengebieden en de Duitse grens.
Het gehele huis is voorzien van vloerverwarming en in de living staat een sfeervolle houtkachel. Met twee slaapkamers, een trendy keuken en een badkamer in Franse stijl laat het huis niets te wensen over. Als u vroeg in de ochtend ontwaakt en vanuit uw slaapkamer over de heide kijkt is er een goede kans dat u de reeën voorbij ziet lopen.
Het veengebied is uitstekend geschikt voor wandel-, fiets- en paardrijtochten.
De atb route (60km) loopt op een steenworp afstand langs het huis, maar ook vele mooie zand en ruiterpaden zijn binnen handbereik. In 2012 wordt het Twentse ruiterpad geopende met vele knooppunten. Deze loopt ook vlak langs het huis.

Facebook pagina https://www.facebook.com/tLaakmors

De omgeving

In de royale externe berging kunnen fietsen, zadels en/of ski’s comfortabel opgeborgen worden en is er een afspuitplaats voor paarden en/of fietsen.
Naast het huis ligt de weide waar de paarden in kunnen grazen. Paardenstallen worden gerealiseerd eind 2012. Voor de paardenliefhebbers die naast een buitenrit het trainingsprogramma niet onderbreken willen is er een 16x32 meter buitenbak. Op de omheining van deze bak kan stroom gezet worden, waardoor de paarden ook hierin zouden kunnen overnachten.
Het terrein waar u privé kunt vertoeven is ruim 2.000 m2 en heeft een eigen opgang. Voor de kinderen kan er buiten gerust een tentje opgezet worden om te slapen terwijl u gezellig onder de kastanjeboom zit te genieten van een glaasje bij de vuur korf.
Bij de boerderij van de buren kun je melk zo van de koe halen. Uiteraard dient deze wel gekookt te worden alvorens deze te consumeren. Bij de buren lopen zowel schapen alsook koeien.
In de nabijheid ligt restaurant De Blanckenborgh en restaurant de Watermölle. Ook paarden-houderij / kliniek de Watermolen is binnen 5 minuten te bereiken.
Vanaf Erve Bruggert, waar meestal koffie,thee en/of lunch gereserveerd wordt, starten mooie fiets en paarde tochten. Rijvereniging De Sterruiters organiseert met regelmaat concoursen en menwedstrijden.
Het jaarlijkse internationale paarden evenement 'de Military Boekelo' start op nog geen 10 minuten afstand.

Facebook pagina https://www.facebook.com/tLaakmors