Adres

Oosterweg E14
Purmer
Noord-Holland, Nederland
Tel. overdag: 0299 641014 Klik voor het telefoonnummer
Tel. 's avonds: 0299 641014 Klik voor het telefoonnummer

De accommodatie

Uw gastvrouw Coba en gastheer Jos heten U van harte welkom. Coba is verantwoordelijk voor de kleurige inrichting en decoratie. De schilderijen in de accommodatie zijn van haar hand want aquarelleren is haar grote hobby. Jos is verantwoordelijk voor de techniek en het onderhoud. Samen zijn wij verantwoordelijk voor U als gast.

Op de hooizolder van onze prachtige karakteristieke stolpboerderij genaamd Hoeve Swanenburgh hebben wij vier luxe appartementen gerealiseerd geschikt voor 2 tot 8 personen. De appartementen hebben elk een volledig ingerichte keuken, uitstekend sanitair, tv, cv en draadloos internet en bieden een fraai uitzicht over ons mooie polderlandschap.

Via de achterdeur komt u op de deel van de koestal. Op de lange regel staat ons fraaie museum. Op de korte regel is een gezellig zitje gecreëerd voor de rokers. In het achterom staat een wasmachine met droger voor gebruik gasten. De dors is ingericht als recreatieruimte.
De paardenstal dient als extra ingang / vluchtweg.

De Hooiberg hebben we omgetoverd tot een schitterende multifunctioneel ruimte als vergaderruimte en voor diverse bedrijfs bijeenkomsten, creatieve doeleinden, groepsaccommodatie in combinatie met de appartementen op de hooizolder, appartement voor 4 personen. Het geheel is voor mindervaliden toegankelijk en ingericht! Er is een boerenkeuken met Boretti fornuis, badkamer met douche en bad, heren- en dames toilet, tv, cv en toegang tot onze draadloze internet aansluiting.

De gehele accommodatie voldoet aan de brandveiligheidseisen! Service is ons motto, wij staan 24 uur voor u klaar en spreken meerdere talen. U kunt vrij gebruik maken van onze computer aansluiting, de parkeerplaats en het terras.

Wij zien er naar uit om u te ontvangen in onze accommodatie!