Appartementen

De Scheyerhof is een oorspronkelijk uit de 18-e eeuw stammende vakwerkboerderij die, na een grondige renovatie onderdak biedt aan een vijftal luxe appartementen. Een van deze appartementen is het oorspronkelijke ?bakhoes? dat in voorbije tijden gebruikt werd om vooral brood te bakken.

De appartementen ademen een landelijke sfeer die wordt gekenmerkt door een combinatie van stijlelementen uit vervlogen tijden en het luxe comfort van nu. Want luxe zijn deze appartementen bepaald wel te noemen.

De zeer grote tuin kent plekken waar het heerlijk zonnen is, maar ook plekken waar de schaduw van de bomen voor de nodige verkoeling zorgt. De tuin is de vroegere boomgaard van de boerderij en loopt vloeiend over in het omringende landschap.

De Scheyerhof ligt op een heuvelrug waardoor alle appartementen beschikken over een waarlijk weids uitzicht op een typisch Limburgs landschap, in al haar groene schakeringen. Een echt unieke plek. De boerderij uitlopen betekent dan ook de natuur inlopen. Ruimte en rust is dan ook datgene wat hier gevonden wordt.

 
Soort huis Appartement
Aantal verblijven 6
Aantal personen 1-5
Roken toegestaan Nee
Huisdieren toegestaan Nee
Geschikt voor mindervaliden Nee
Verzorging Logies, Logies met ontbijt
Faciliteiten:
Badlinnen, Bedlinnen, Douche, Eettafel, Keuken, Koelkast, Televisie, Terras / Balkon, Zithoek