De Boerderij

Aan de oevers van de Regge, ingekapseld tussen de weilanden en het weelderige groen van de buurtschap Zuna, ligt Vakantiepark Mölke. Een begrip bij de vele gasten die hier komen voor hun vakantie, een week, midweek of weekend, of voor een van de vele arrangementen die het park kan samenstellen.

De Regge nodigt uit om te vissen, te zwemmen en te varen. Dat laatste kan door in een kano de rivier af te zakken, maar ook door een groepstocht te maken met de fluisterboot. In de kokhuusjes in Laplandstijl, opgetrokken aan de insteekhaven, worden streekproeverijen en grillarrangementen georganiseerd. Of houdt u er liever uw eigen BBQ? Uniek in Nederland zijn de All-inclusive Volpension arrangementen: midweek-arrangementen in het voor- en naseizoen waarbij alles is inbegrepen voor een vaste prijs per persoon. Diner, ontbijt, lunch, drankjes en gebruik van alle faciliteiten.


Vakantie verblijven

Reggehooiberg

Een midweek in een luxueuze Reggehooiberg tussen Twente en Salland. Kortom: 5 dagen compleet onthaasten.

  • Bad
  • Bedlinnen
  • Bureau
  • + 17 andere faciliteiten
Vanaf /nacht Meer info

Reggechalet (aangepast)

  • Bedlinnen
  • Douche
  • DVD-speler
  • + 13 andere faciliteiten
Vanaf /nacht Meer info

De Omgeving

Twente is meer dan een droom. Je vindt er ware rust, in je hoofd en om je heen. Je beleeft er mooie kleine dingen die je raken. Zoals een welgemeende begroeting, gewoon op straat of tijdens een wandeling door het rijke coulisselandschap. Twente is een gebied dat voelbaar uitnodigt om te komen genieten van de vele rijkdom die het te bieden heeft.

Salland is een streek met gezellige dorpen en de oude Hanzestad Deventer. Een streek met monumentale boerderijen, statige landhuizen, romantische kastelen en gerestaureerde molens. Een authentiek stukje Nederland waar het goede bewaard is gebleven met een geheel eigen charme en karakter. In Salland is veel afwisselende natuur: weidse uiterwaarden, een prachtig coulisselandschap en een bosrijke heuvelrug, mooie natuurreservaten en bloeiende heidevelden.


Molendijk 107, Zuna, Nederland