De Boerderij

Onze boerderij is een gemengde hoeve met vooral pluimvee en akkerbouw. Op de hoeve hebben wij twee volledig ingerichte appartementen , 1 appartement op het gelijkvloers met twee slaapkamers en 1 appartement op de 1ste verdieping met drie slaapkamers. Beide appartementen hebben een volledig ingerichte keuken, ruime living, zithoek en badkamer. Op het appartement 1ste verdieping zijn er twee badkamers met telkens douche, wastafel en toilet.
Op beide appartementen is er een radio-cd speler, een televisie en internetaansluiting.
De boerderij is gelegen middenin een beboste omgeving, de bloementuin is ruim. De verschillende terrasjes nodigen u uit om lekker buiten te genieten. De barbecue is vrij ter beschikking. Kinderen zijn bij ons uitermate welkom: trampoline, kinderfietsen, go-carts, het zwembad. Het hoort er allemaal bij. En zeker niet de vergeten de rit op de traktor, de pony’s en de verschillende neerhofdieren. De visvijver is afgesloten en ligt aanpalend aan de tuin: voor vele kinderen is het ophalen van hun eerste vis een echt feest.
Anderzijds zijn er in de regio heel wat bezienswaardigheden: wij liggen middenin de frontstreek van WO1. Het Tyne Cot te Passendale, het kasteeldomein te Zonnebeke, het pittoreske stadje Ieper, alsook de West-Vlaamse heuvels liggen allemaal in de nabije omgeving. Zelfs de Belgische kust is gemakkelijk te bereiken op amper 50 km. Allerhande uitgestippelde wandelpaden en fietspaden zijn ter beschikking.
Door onze landbouwactiviteiten zijn wij steeds thuis, met onze gasten halen wij de vakantie in huis. Reeds in 1993 zijn wij gestart met het aanbieden van vakanties op de boerderij. Heel wat van onze gasten keren regelmatig terug en behoren zo tot onze
vriendenkring.
kortom een verblijf bij ons is zeker een aanrader, zowel voor jong als oud. Wij verwelkomen u graag.


Faciliteiten

  • Keuken
  • Woonkamer
  • Badkamer

Vakantie verblijven

poezelhoekvallei

Twee ruime volledig ingerichte appartementen met alle accommodatie, ruime living, zithoek, volledig ingerichte keuken, badkamers.

  • Bad
  • BBQ
  • Bedlinnen
  • + 9 andere faciliteiten
Vanaf /nacht Meer info

De Omgeving


Poezelhoekstraat 4, Zonnebeke, België