De Boerderij

Midden in het dorp Rijpwetering liggen onze appartementen op voormalige boerderij.

Een groepsaccommodatie tot 16 personen en 2 luxe vierpersoonsappartementen.Onze appartementen zijn van alle gemakken voorzien. Internet, televisie, vaatwasser. Ook een wasmachine is aanwezig.

Tussen onze schapen, paarden en konijnen kunt u genieten van het platteland en het water. Kanoën, wandelen en fietsen. Rondvaarten over Kagerplassen of door de grachten van Leiden behoren tot de mogelijkheden.

Slechts 25 kilometer van Amsterdam, Den Haag of Scheveningen. De op- en afrit van de A4 ligt op slecht 3 km van onze appartementen. Nabij Noordwijk en Lisse (keukenhof). Faciliteiten voor de kinderen, trampoline, tafeltennis, skelter.

MEER INFORMATIE?
Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website (een directe link staat op deze pagina).
Natuurlijk is het ook mogelijk om telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen.

Graag tot ziens!


Vakantie verblijven

Plattelandappartementen

Midden in Rijpwetering achter de woonboerderij van Jos en Cock van der ploeg bevinden zicht 2 Luxe 4 pers. appartementen.

  • Bad
  • Badlinnen
  • BBQ
  • + 17 andere faciliteiten
Vanaf /nacht Meer info

De Omgeving

In Rijpwetering en omgeving zijn verschillende activiteiten te doen. Ook zijn er verschillende steden op eenvoudige wijze te bezoeken. Op loopafstand is er een bushalte naar onder andere station Leiden met makkelijke verbinding naar Amsterdam, Den Haag, Scheveningen en Noordwijk. Ook Delft, Haarlem en Gouda zijn makkelijk bereikbaar en een bezoekje waard. U kunt genieten van het water en heerlijk zeilen, kanoen of een rondvaart maken over de Kagerplassen. Ook zijn er prachtige fiets- en wandelroutes aanwezig. In de stad Leiden kunt u diverse musea bezoeken zoals Boerhaave, Volkenkunde of Naturalis of een stadswandeling maken. Voor de bloemenliefhebbers is een uitstapje naar het keukenhof in Lisse een echte aanrader.

Pastoor van der Plaatstraat 30, Rijpwetering, Nederland