De accommodatie

Gastvrij, gezellig en gevoel van thuis. Dat zijn de kernwoorden van Pension-Geuldal. Een weidse tuin waar je mag genieten van de heuvels. U wordt bij ons uitgerust wakker na een nachtje slapen op super goede boxspring matrassen, en dan serveren wij een lekker en uitgebreid ontbijt.
In ons knusse zitkamertje kunt u even tv kijken, radio...

Meer over de accommodatie.

Verblijven

Beoordelingen (6):

Beoordeling plaatsen

Paulien Walch

1 punt 1 punt 1 punt 1 punt 1 punt
In 3 maanden tijd al twee keer geweest, zegt genoeg !! Prima ontbijt, prima bedden en een fijn prijsje.....

Sjouke Koopmans

1 punt 1 punt 1 punt 1 punt 0 punten
Gastvrij, behulpzaam, enthousiast, en een gezellig B & B. Knus huiskamertje net alle gemakken. Daarbij biedt Mechelen e.o. genoeg mogelijkheden. Vele wandel- en fietsroutes die vanuit de B & B starten, Vaals, Aken en Maastricht dicht in de buurt.
Vond het jammer weer weg te moeten.

peter ruiters

1 punt 1 punt 1 punt 1 punt 1 punt
10

Robert & Laura

1 punt 1 punt 1 punt 1 punt 1 punt
Heel fijn en erg goed verzorgd. Warme eigenaren, erg vriendelijk en behulpzaam. Alles prima in orde! Mooie omgeving. Wij zijn hier drie nachten verbleven en hebben enorm genoten. Hele dikke aanrader.

Piet en Elly

1 punt 1 punt 1 punt 1 punt 1 punt
Saskia en Charles zijn de erg aardige, gastvrije eigenaren van deze gezellige B&B. Sfeer is prima, ontbijt goed verzorgd, bedden zijn om lekker te slapen na een dagje fietsen of wandelen in de mooie omgeving. We zijn hier nu twee keer geweest, en we komen zeker nog terug!

Gerard. Bea en Sanne.

1 punt 1 punt 1 punt 1 punt 1 punt
Drie nachten gelogeerd, en we kunnen niet anders zeggen dat het 4 geweldige dagen waren. De eigenaren zijn geweldige gastvrije mensen. Ontbijt met eigen gebakken brood en afgebakken broodjes. Eigengemaakte jam en nog veel meer. Top. Bedden zijn goed en alles was zeer schoon. Wij zeggen het zo; wil je een paar nachten naar Limburg, dan moet je hier wezen.

Een beoordeling plaatsen

  1. (zal niet zichtbaar zijn op de website)