Overleekerhoeve

Kamers

De Overleekerhoeve beschikt over 5 vierpersoonskamers en één appartement voor 6 personen. Eén mindervalide kamer is aanwezig. Elke kamer beschikt over satelliet televisie, draadloos internet en een eigen badkamer met douche of whirlpool, badmeubel en toilet. In totaal biedt de Overleekerhoeve plaats voor 26 personen.

Boerenhuiskamer

Voor groepen is er een boerenhuiskamer aanwezig waar men heerlijk kan kokkerellen of gezellig samen kan zijn. In de boerenhuiskamer is een groot raam. Door dit raam ziet u de koeien en kalfjes in de stal. U kijkt als ware uit op een levendig schilderij.

Bekijk ook onze website voor meer informatie: www.overleekerhoeve.com

 
Soort huis Groepsverblijf
Aantal verblijven 1
Aantal personen 1-26
Roken toegestaan Nee
Huisdieren toegestaan Nee
Geschikt voor mindervaliden Ja
Verzorging Logies
Faciliteiten:
Bedlinnen, Bureau, Douche, Dvd-speler, Internet, Keuken, Koelkast, Televisie, Bad, Kinderbed, Kinderstoel, Terras, Vaatwasser, Computer, Oven, Whirlpool / Jacuzzi

Overleekerhoeve

In de directe omgeving van Amsterdam, midden in het Waterlandse veenweidegebied ligt deze sfeervol gerenoveerd langhuisboerderij. De Overleekerhoeve ligt gelegen in Overleek. Overleek is een klein lintdorpje op 5 km afstand van Monnickendam en 11 km afstand van Amsterdam. De Overleekerhoeve beschikt over 5 vierpersoonskamers en ??n appartement voor 6 personen. E?n mindervalide kamer is aanwezig.

 
Soort huis Appartement
Aantal verblijven 4
Aantal personen 2-6
Roken toegestaan Nee
Huisdieren toegestaan Nee
Geschikt voor mindervaliden Ja
Verzorging Logies
Faciliteiten:
Bedlinnen, Douche, Eettafel, Internet, Keuken, Koelkast, Televisie, Bad, Kinderbed, Whirlpool / Jacuzzi