Adres

Kiefteweg 9
Eibergen
Gelderland, Nederland
Tel. overdag: 0545-474200 Klik voor het telefoonnummer
Tel. mobiel: 06-36031212 Klik voor het telefoonnummer
va€ 60,00

De accommodatie

Dichtbij het Trekvogelpad, LF8, het Fietserpad en diverse fiets knooppunten aan de zuidrand van het dorp Eibergen ligt Bed & Breakfast Op 't Erf.

GASTENVERBLIJF
U logeert in een apart gelegen gastenverblijf op het erf van een woonboerderij.

Het is een verbouwde schuur, die voorheen in gebruik was als onderkomen voor boerderijdieren. Oude gebinten en andere originele details herinneren nog aan deze tijd. Maar inmiddels is het verbouwd tot een gemoedelijk huisje, dat van alle gemakken is voorzien.

Natuurlijk met een eigen douche- en toiletruimte en de mogelijkheid om zelf een maaltijd klaar te maken in de open keuken. Voor wie liever een ander laat koken, is er een lijst met horecagelegenheden in Eibergen en de menu lijsten van restaurants die een maaltijd komen bezorgen.

Na een dag wandelen of fietsen is het heerlijk om de tuindeuren open te gooien en de benen te strekken op het bijbehorende terras, dat aan het eind van de dag nog baadt in het laatste zonlicht. Met een fris biertje of een glas rosé of vruchtensap uit de aanwezig koelkast is het hier dan heerlijk toeven.

Maar ook op wat koelere dagen komt u volledig tot rust in dit gezellige gastenverblijf met riant uitzicht op het Eibergse platteland.

Er zijn tijdschriften, boeken, CD's en DVD's in diverse genres, dus voor elk wat wils. Er is geen tv, maar wel wifi, dus wie toch tv wil kijken, kan het beste zelf een laptop of tablet meebrengen.
Op 't Erf is self-catering, dus 's morgens kunt u lekker in uw eigen tempo op gang komen en zelf uw ontbijt bereiden in het keukengedeelte. Koffie en thee is gratis voorhanden.
Op 't Erf biedt veel privacy, dus in alle rust genieten!

MEER INFORMATIE?
Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website (een directe link staat op deze pagina).
Natuurlijk is het ook mogelijk om telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen!

Met vriendelijke groet,
Marjolein Rietman


De omgeving

Op 't Erf is dicht bij het centrum van Eibergen gelegen (15 minuten lopen). Op ongeveer een gelijke afstand ligt zwembad Het Vinkennest.

Vanaf 'Op 't Erf' zijn twee wandelroutes uitgezet. Een lange die om Eibergen gaat en een wat kortere. De lange route (ongeveer 11 km) gaat langs het Schipperscafé bij de Mallumse watermolen (hele jaar open van 10.00 tot 22.00) en de Kruidenhof te Mallum ('s middags geopend van mei tot september). Via de korte route (ongeveer 4,5 km) komt u langs het beleefpark Hof van Eckberge en het zwembad.