Adres

Nieuwveenseweg 102
2435 NW Zevenhoven (gem. Nieuwkoop)
Zuid-Holland, Nederland
Tel. overdag: 0172 538 616 Klik voor het telefoonnummer
Tel. 's avonds: 0172 538 616 Klik voor het telefoonnummer
Tel. mobiel: 06-11888001 Klik voor het telefoonnummer
Tel. fax: 0172 538582 Klik voor het faxnummer
va€ 93,00

De accommodatie

We heten je van harte welkom bij ons in de Newhouse Logies.

Naast de Landwinkel bieden we groepsactiviteiten op ons actieve boerderij.
Sinds dec. 2009 hebben we 6 zeer ruime en luxe appartementen. Ze zijn vernoemd naar aardappelrassen, omdat hier voorheen een aardappelschuur stond. We hebben een compleet nieuw gebouw neergezet. Hierin hebben we zeer ruime appartementen/woningen gemaakt met voorin een grote groepsruimte. Een mooie dierenweide en een veilig speelterrein voor de kinderen is aan de terraszijde van de appartementen aangelegd. Parkeren voor de deur is gratis!

Ieder appartement beschikt over een eigen ingang, 'n (dak)terras met meubilair, een woonkamer met comfortabele zithoek en teakhouten eethoek. Alle keukens zijn compleet ingericht met een vaatwasser, combimagnetron en een elektrisch fornuis. De woonkamer heeft 'n grote flatscreen TV en overal gratis draadloos internet. De woningen zijn super geluidswerend waardoor je alle rust en privacy hebt van als het ware een vrijstaand huis.

Alle losstaande bedden bestaan uit zeer comfortabele boxsprings met pocketveringmatras, vergelijkbaar met vijfsterren kwaliteit van hotels. De bedden zijn 90 cm x 210 cm lang. Genoeg ruimte om heerlijk te slapen. De bedden zijn ook aan elkaar vast te koppelen. De ramen in de slaapkamers hebben compleet verduisterende gordijnen.

Verder beschikken de ruimtes over vloerverwarming d.m.v. een revolutionair en klimaatsneutraal aardwarmtesysteem. Hierdoor is het in de zomer heerlijk koel en in de winter aangenaam warm.

Er kunnen 2 tot 10 personen overnachten per appartement. Aankomst op iedere willekeurige dag is mogelijk mits de beschikbaarheid het toelaat. Kijk op onze website voor het online boekingssyteem. Indien er tijdig geboekt wordt, kun je bij ons met een groep tot 34 personen terecht; een idee voor familie, vrienden of om een zakelijke bijeenkomst te combineren met de groepsruimte.

Met vriendelijke groet,
Familie Nieuwenhuizen

De omgeving

We zitten dicht bij de Nieuwkoopse Plassen met het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten.
Zo kun je kanoen, fietsen, wandelen, paardrijden en golfen bij ons in de buurt.
Maar ook kunst bekijken bij Hoeve Rijlaarsdam.