Luxe vakantiehuis Ootmarsum Erve Getkot

De Boerderij

In het buitengebied van Ootmarsum, het buurtschap Nutter in Twente, staan drie luxe en sfeervolle vakantiehuizen van Erve Getkot. Omgeven door de rustieke omgeving waar de natuur u uitnodigt om een heerlijke wandeling of fietstocht te maken.

Uw vakantiehuis in Twente is gelegen in het buurtschap Nutter, nabij Ootmarsum. In en rondom de rustieke omgeving van Ootmarsum kunt u heerlijk wandelen en fietsen te midden van de prachtige natuur.
Vanuit het vakantiehuis heeft u uitzicht over de essen en de weilanden, waar u ongestoord kunt genieten van de rust. Maar ook het bezoeken van het authentieke toeristenstadje Ootmarsum is een ware belevenis. De vele bezienswaardigheden waar u gewoon niet aan voorbij kunt.
Even ontsnappen aan de dagelijkse drukte, tot rust komen en volledig ontspannen!
Elk vakantiehuis van Erve Getkot is luxe en sfeervol ingericht, en zijn van alle gemakken voorzien. We beschikken over twee vakantiehuizen voor 4 personen en één vakantiehuis voor 6 personen.
De vakantiehuizen zijn in 2011 gerealiseerd. Er is veel tijd en zorg aan besteed om elk vakantiehuis zo in te richten, dat je het gevoel krijgt dat je ’thuiskomt’. De 4-persoons vakantiehuizen zijn voorzien van een infrarood sauna.
Voor meer informatie over de vakantiewoningen, prijzen en beschikbaarheid zie onze website www.ervegetkot.nl.


Faciliteiten

  • Slaapkamer
  • Woonkamer
  • Badkamer
  • Keuken

Vakantie verblijven

Erve Getkot

Luxe en sfeervol ingerichte vakantiewoningen. Van alle gemakken voorzien. Erve Getkot is tevens geschikt voor een gezellig familieweekend tot 14 personen!

  • Bad
  • Badlinnen
  • Bedlinnen
  • + 19 andere faciliteiten
Vanaf /nacht Meer info

De Omgeving

Uw vakantiehuis in Twente is gelegen in het buurtschap Nutter, nabij Ootmarsum. In en rondom de rustieke omgeving van Ootmarsum kunt u heerlijk wandelen en fietsen te midden van de prachtige natuur. Op ongeveer 2,5 km afstand van Erve Getkot kunnen kunst en cultuur liefhebbers hun hart ophalen in het centrum van het toeristenstadje Ootmarsum. U kunt er heerlijk rondstruinen, een hapje eten, de vele galerieën bezoeken en meer te weten komen over de geschiedenis van Ootmarsum. Met de leuke activiteiten die het hele jaar door georganiseerd worden, o.a. het vlöggelen met pasen, de siepelmarkten in de zomer, de kunstmarkt en de kerstmarkt, is er genoeg te beleven. Naast de vele galerieën heeft Ootmarsum ook prachtige musea: het Openluchtmuseum, het Drostenhuis en het Educatorium. Het zwembad De Dorper Esch in Denekamp ligt op ong. 11 km afstand. In het zomerseizoen is het zwembad De Kuiperberg in Ootmarsum ook geopend.

Tubbergerdijk 6, 7638 PJ Nutter, Nederland