De Boerderij

Vakantiehuis in stijlvolle herenboerderij met mooie kamer en suite. Het is een gezellige accommodatie, die door het intieme karakter van het gebouw zeer geschikt is voor een familiereünie en vriendengroepen. Het vakantiehuis biedt ruimte aan maximaal ongeveer 18 personen.

PAARD MEE?
Wij hebben onze accommodatie zo ingericht dat we gasten kunnen ontvangen die met hun eigen paard op vakantie willen. Er is stalling voor ongeveer een zestal paarden zodat het tevens mogelijk is om in groepsverband naar ons toe te komen met een eigen paard. Voor de paarden is er een weiland beschikbaar.

Lutje Kössink ligt aan en in de buurt van meerdere ruiterroutes van het hippisch toerisme Nederland zodat u zonder aanloop aan een tocht kunt beginnen.

WANDELEN?
Vanaf onze statige heren boerderij kun je schitterende wandeltochten maken in het gebied. Tijdens het hoogseizoen zal de eigenaar op een vaste dag in de week graag voorgaan met een natuurwandeling in de naaste omgeving. We komen op plekjes waar zeer bijzondere plantensoorten door ingrepen in het landschap weer tevoorschijn zijn gekomen (zonnedauw, blauwe orchideeën, heide soorten). Ook loopt u grote kans diverse wildsoorten tegen te komen. Hij vertelt u tevens iets over het ontstaan van het landschap met diverse voorbeelden.

GOLFEN?
Lutje Kössink kan u overnachting bieden en u kunt in eigen overleg met de organisatie van de golfbaan De Voortwisch heerlijk enkele dagen golfen. De baan ligt op loopafstand van Lutje Kössink verwijderd.

MEER INFORMATIE?
Neem gerust een kijkje op onze website (een directe link staat op deze pagina). Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen voor al uw vragen en/of reserveringen.

Met vriendelijke groet,
Coen Tenkink


Faciliteiten

  • Keuken
  • Slaapkamer
  • Badkamer

Vakantie verblijven

Lutjekossink

  • Badlinnen
  • BBQ
  • Bedlinnen
  • + 16 andere faciliteiten
Vanaf /nacht Meer info

De Omgeving


Kremerweg 6, Winterswijk Henxel, Nederland