Adres

Slennebroekerweg 20
7722 JT Dalfsen
Overijssel, Nederland
Tel. overdag: 06-24116737 Klik voor het telefoonnummer
va€ 79,00

De accommodatie

Bed & Breakfast Lenthe Farm is een prachtige plek om te slapen. Ervaar de stilte van de omgeving, rust lekker uit op onze luxe boxspring bedden en geniet van het uitzicht op het dakterras.
De Bed & Breakfast is gesitueerd op de bovenverdieping, zodoende bent u gegarandeerd van maximale privacy. Eenmaal aangekomen op ons erf, loopt u binnen door de stallen. Daarna gaat u langs de paarden, de trap op naar de B&B. Zo krijgt u alle ruimte om de mix van het leven met paarden en natuur te ervaren. Vanuit de woonkamer en de “Balkonkamer” heeft u een verbluffend uitzicht over de weilanden. De B&B bestaat uit twee 2-persoonskamers, de gezamenlijke huiskamer en keuken en is van alle gemakken voorzien.
De boerderijkamers hebben ieder een eigen karakter. Elke kamer beschikt over eigen douche en wc. Beide kamers beschikken over een twee persoons luxe boxspring. Indien gewenst, bestaat de mogelijkheid op de “Manegekamer” twee 1-persoonsbedden te plaatsen. Ook zijn beide kamers uitgerust met een eigen flatscreen televisie en wifi.
’s Ochtends kunt u natuurlijk genieten van een uitgebreid ontbijt met heerlijke streekproducten. Salland en het Vechtdal staan garant voor topproducten, die eerlijk en smaakvol zijn. Uit deze producten stellen wij een ontbijt samen, dat voor een goede start van de dag zal zorgen.

De omgeving

Lenthe Farm is een paardenbedrijf waar paarden staan van veulentje tot en met volwassen sportpaard. U kunt gerust een kijkje nemen in onze stallen. In 2013 hebben we besloten om de ruimte op de bovenverdieping van het bedrijf in te richten als Bed & Breakfast. Zodoende verblijft u in moderne boerderijkamers met karakter, van alle gemakken voorzien met bovendien een prachtig en weids uitzicht.
Lenthe Farm ligt in Dalfsen, in het buurtschap Lenthe, waarnaar het bedrijf vernoemd is. Lenthe Farm bevindt zich op de grens van Salland en het Vechtdal zodat u verzekert bent van talloze uitvalbasis. U vertoeft in een landelijke en rustieke omgeving binnen de geografische driehoek Zwolle-Ommen-Raalte.
Wandelaars kunnen bij ons direct het wandelnetwerk betreden.
Fietsers hebben de keuze uit 3 officiële routes. Hierbij kunt u genieten van de vele afwisselingen die het Sallandse landschap en het Vechtdal te bieden hebben.
Ruiters en hun paarden zijn ook van harte welkom om na een lange rit heerlijk te komen overnachten en eten bij Lenthe Farm.
Zoekt u een sportieve bezigheid, dan bent u bij de Wythmenerplas aan het goede adres met haar 18 holes golfbaan en mogelijkheid tot waterskiën. Zin in een dag ontspannen; dat kan bij Sauna Swoll op nog geen 5 minuten autorijden van ons bedrijf.
Eenmaal aangekomen bij Lenthe Farm kunnen wij u nog veel meer vertellen over de omgeving en tips geven zodat uw verblijf zeer aangenaam zal zijn.