De accommodatie

Voor de (volwassen) RUSTZOEKER midden in de Correze / Limousin.

Geniet in en om uw Boeren Panorama Suite, de Blokhut, de Bedstee of Gîte of op 1 van de 9 kampeerplaatsen op ons terrein van 7 hectare....waar u ook verblijft, u zult worden omringd door rust, ruimte en natuur.

Maak vervolgens eens een wandeling over onze zelfvoorzienende...

Meer over de accommodatie.

Verblijven

Beoordelingen (4):

Beoordeling plaatsen

Ria van den Broek

1 punt 1 punt 1 punt 1 punt 1 punt
Gezellig, met veel rust en ruimte en het echte plattelands gevoel met de scharrelende beesten om je heen. Anne verzorgd de dieren en de groententuin en Gerard maakt daar het heerlijke diner van, Met de eigengemaakte borrel vooraf.
Daarna heerlijk geslapen in de boerenkamer, prachtig in gericht met de materialen die er nog hingen op de zolder,
dat was echt uniek. s`morgens lekker eigengebakken brood en ook niet de zon vergeten die je s`morgens op ziet komen.

Johanna en Jacob

1 punt 1 punt 1 punt 1 punt 1 punt
Op doorreis de suite geboekt incl. diner en ontbijt voor de andere morgen. Wat een sfeer en verwennerij. Wij hebben meteen voor de terugreis geboekt en weten zeker dat we een volgende keer langer zullen blijven. Er is hier in de omgeving genoeg te zien en te doen.
De beheerders zijn uitermate geschikt voor deze plek en hun gasten.

Karolien

1 punt 1 punt 1 punt 1 punt 0 punten
Met de familie een heerlijke vakantie gehad bij le domaine vert. We hebben een week in de prachtige gite gezeten. Het huis, met een eigen oprit en parkeerplaats, is erg mooi en ruimtelijk ingericht. Om het huis verschillende plekken om heerlijk tot rust te komen. En dat hebben wij zeker gedaan. De stilte, de wijdsheid en de prachtige natuur hielpen daar natuurlijk aan mee. Zeker een plek om nog eens naar terug te keren!

Esther

1 punt 1 punt 1 punt 1 punt 1 punt
Wat een leuke plek om te kamperen. Ik heb op een geweldig plekje gestaan met mijn tent. Een geweldig uitzicht. De tuin, de moestuin en de dieren maken het een mooi plaatje. Ik raad dit aan als camping!

Een beoordeling plaatsen

  1. (zal niet zichtbaar zijn op de website)