De Boerderij

Rijdend over het kronkelend weggetje om het Landgoed te bereiken, treed u in het Bourgondische en authentiek leven van Zuid-Limburg. Vakantie vieren op Hof van Ulvend is thuis komen op het Limburgse land.!

Een stap verwijderd van de Voerstreek, temidden van het fraaiste vijf sterren natuurgebied kunt u exclusief en comfortabel op vakantie in een van de drie hoogwaardige landhuizen.

Op ons grote Landgoed zijn een tweetal Landhuizen en een carréhoeve met monumentale gebouw gelegen.
De huizen onder de naam Hof van Ulvend variëren van 10 tot 22 personen en zijn zowel gezamenlijk als apart te huur.

Kortom een toplocatie voor de mooiste wandelingen of fietstochten langs panoramische uitzichten en vergezichten, gelegen net buiten het dorpje Noorbeek, de parel van het heuvelland.

De vakantiewoning en Landhuis is gelegen in Noorbeek op de grens met de Voerstreek.
Zuid-Limburg en de Voerstreek staan bekend om haar kabbelende beekjes, bossen, rust, natuur en uiteraard de vele heuveltjes.
Dit alles maakt de omgeving waarin onze vakantiewoningen gelegen zijn een ideaal oord om te wandelen, fietsen of mountainbiken.
Naast de vele wandelaars en fietsers zijn er ook veel toeristen die komen genieten van het heerlijk bourgondische leven in een van de vele restaurantjes, herbergen of eetcafes die de omgeving biedt.

Wij hebben het milieu hoog in het vaandel staan. Het water van de douche’s en de radiatoren op de slaapkamers wordt verwarmd middels een op houtsnippers gestookte verwarmingsinstallatie. Het snoeihout van het landgoed en van de Kersenplantage wordt versnipperd en daarna gedroogd om vervolgens verbrand en vergast te worden in de verwarmingsinstallatie. Hierdoor hebben wij een CO2- emissie van 0. Om ervoor te zorgen dat onze gasten het niet koud krijgen zijn alle woningen voorzien van vloerverwarmingen die hun warmte verkrijgen middels laagwaardige aardwarmte. Onder het parkeerterrein liggen op een diepte van circa 1,5 meter onder het maaiveld, leidingen waar een waterachtige vloeistof doorheen stroomt. De lengte van het leidingstelsel is circa 2 kilometer. De instromende vloeistof, welke een temperatuur heeft van -2 graden celsius, wordt opgewarmd door de aarde tot circa 9 graden celsius. Middels een warmtedrukpomp wordt de vloeistof verder opgewarmt tot circa 40 graden celsius, waarna de vloeistof het circuit van de vloerverwarmingsinstallatie in gaat. Voor iedere kilowatt aan elektrische energie die nodig is om het systeem draaiende en warm te houden, levert het systeem 5 kilowatt aan warmte.

Een maatschappelijk verantwoordde manier van ondernemen.

Voor meer informatie voor de Landhuizen en carrehoeve kunt u verder kijken op onze website!
(Een directe link vindt u op deze pagina).

Wij willen u graag verwelkomen op deze prachtige plek!

Met vriendelijke groeten,
Familie Schreurs-Halleux


Faciliteiten

 • Slaapkamer met badkamer
 • Woonkamer
 • Keuken

Vakantie verblijven

Carré-hoeve

Hof van Ulvend is een rustig gelegen, luxe vakantiewoning vanaf 10-19 personen. U geniet van een prachtig panorama midden in de natuur.

 • Badlinnen
 • Bedlinnen
 • Douche
 • + 17 andere faciliteiten
Vanaf /nacht Meer info

Landhuis

Landhuys aan de Heerbaan is uniek gelegen te midden van een betoverend en panoramisch uitzicht.

 • Bad
 • Badlinnen
 • Bedlinnen
 • + 18 andere faciliteiten
Vanaf /nacht Meer info

De Omgeving


Ulvend 1, Noorbeek, Nederland