De Boerderij

Op 10 minuten afstand van de A1 in Deventer vind je in Heeten onze boerderij, waar je origineel kunt overnachten… in het weiland tussen de koeien! Je verblijft in duurzame en zeer comfortabele Grondulows met uitzicht op de koeien, maar dan wel zonder televisie. Zo kom je echt tot rust! Daarnaast hoort bij jouw vakantiehuisje ook een ‘eigen’ koe en kun je het echte boerenleven ervaren. Dus voor een portie vitamine N(atuur) voor de hele familie, ben je bij ons op de goede plek.

Al onze vakantieverblijven zijn voorzien van alle gemakken, zijn 365 dagen per jaar te boeken en super geschikt voor gezinnen, families en vriendengroepen. We hebben in totaal 62 slaapplekken op onze boerderij, verdeeld over 9 accommodaties (5-persoons, 6-persoons, 8-persoons Grondulows en een 12-persoons GroepsGrondulow), en kunnen een groepsruimte tot 25-30 personen voor je inrichten. Meerdere van onze accommodaties zijn daarnaast volledig rolstoelvriendelijk ingericht, zodat iedereen kan genieten van een boerderijvakantie bij Koe in de Kost!


Vakantie verblijven

Bijzondere Grondulows

De Grondulows liggen midden in het weiland tussen de koeien.

  • Bad
  • Bedlinnen
  • Douche
  • + 19 andere faciliteiten
Vanaf €70 /nacht Meer info

De Omgeving

Koe in de Kost is gelegen aan het Overijssels Kanaal, tussen de Hanzesteden Deventer en Zwolle. Bij Koe in de Kost slaap en leef je op de boerderij van boer Frans, boerin Truus en boer(enzoon) Lenn in het Overijsselse Heeten, vlakbij de Sallandse Heuvelrug.

Maar eigenlijk is het veel leuker om je op de boerderij te vermaken! Papa’s en mama’s, opa’s en oma’s zijn gewaarschuwd. Op onze boerderij mag je namelijk vies worden! Zien hoe de koeien gemolken worden geeft nog wel eens een ‘strontsproet’ en van het spelen de strohut in de stal kun je ‘strokriebels’ krijgen. Maar we beloven we je vooral dat je heel veel plezier zult beleven tijdens je boerderijvakantie!


Stokvisweg 10, 8111 RS Heeten, Overijssel, Nederland