Adres

Grand Route 45
Laneffe
Namen, België
Tel. overdag: 0032-71-655832 Klik voor het telefoonnummer
Tel. 's avonds: 0032-71-655832 Klik voor het telefoonnummer

De accommodatie

Zin om lekker te ontspannen, om nieuwe dingen te ontdekken? Met twee, met het hele gezin, met vrienden of voor zaken?

Dan moet u in Laneffe zijn, waar een prachtige kasteelhoeve genesteld ligt in de valleien van het gebied tussen Samber en Maas. Het wordt beslist een onvergetelijk verblijf. In dit zeventiende-eeuwse gebouw met veel karakter, - een levende getuige van de voorbije eeuwen –, onthaalt mevrouw Danielle Goeyens u bijzonder gastvrij. U kan kiezen uit vier landelijke vakantiewoningen en vijf ruime en comfortabele gastenkamers.

Tijdens uw verblijf op de kasteelhoeve kan u ontspanning aan passie koppelen. U gaat op verkenning in het Land der Valleien, te voet, met de mountainbike, de quad, de groene motor of te paard (u krijgt de nodige roadbooks mee).

Op de hoeve zullen kinderen nader kennis kunnen maken met de honden, varkens, paarden,… en ze zullen vast veel plezier beleven aan een ritje op de pony, langs een beveiligde piste.

Naast de zogenoemde activiteiten op de hoeve biedt de Kasteelhoeve u, door haar ligging, ook tal van ideale formules om de rijkdom van de streek te ontdekken en u uit te leven tijdens meer sportieve uitstappen.