De Boerderij

GASTVRIJHEID EN PERSOONLIJK CONTACT staan bij ons met hoofdletters geschreven. Op ons hobby-akkerbouwbedrijf waar gerst, rogge en aardappelen worden verbouwd treft u uw smaakvol ingerichte overnachtingsadres. In het buitengebied, het veld, tussen Wesepe en Broekland (Middel) midden tussen weilanden, akkers, omgeven door bossen en niet te vergeten de landgoederen en de IJssel kunt u volop genieten, fietsen, wandelen of er op uit met de auto.

Op ons bedrijf worden producten uit de streek verkocht, o.a aardappelen uit Salland en heerlijk boerenijs!
In de theetuin, op het terras of in onze recreatieruimte kun je lekker uitrusten en nieuwe energie opdoen onder het genot van een kopje koffie of thee, een boerenijsje, diverse drankjes, soep enz.
In de recreatieruimte, treft u spelletjes aan, veel boeken en tijdschriften, de krant, allerlei toeristische informatie.
U kunt bij ons ansichtkaarten kopen en in samenwerking met het VVV Olst, fiets -en wandelroutes. Zelf hebben we ook allerlei routes uitgestippeld. Onze bed & breakfast ligt aan het fietsroutenetwek Salland.
We zijn ook een officieel Rustpunt, een initiatief van het Sallands Bureau voor Toerisme en de stichting Recreatie Deventer Buiten.
De rustpunten liggen aan diverse routes en u kunt daar koffie, thee of limonade drinken.

In de omgeving kun je zwemmen , in een kolk aan de IJssel, of in de diverse onoverdekte en overdekte zwembaden. De steden Deventer en Zwolle zijn zeker de moeite waard om te bezichtigen. In Deventer kun je je laten rijden met een paardentram. Over de IJssel kun je mooie tochten maken.

We zijn ook een bridgeboerderij. In juni, juli en augustus wordt er bij ons gebridged.

Ons pension is een ideaal uitgangspunt voor allerlei plattelands belevenissen. Dus kom lekker ontspannen en genieten in SALLAND en beleef het plattelandsgevoel. We bieden u heerlijke bedden, een uitstekend ontbijt, u kunt luchen of een lunchpakket meenemen voor onderweg. Op afspraak koken we voor u en daar is iedereen enthousiast over, natuurlijk met boerenijs! Wij verwennen U. Welkom!!


Vakantie verblijven

Bed & breakfast In 't veld

In ons gezellige pension voelt iedereen zich thuis. De bedden slapen fijn en het ontbijt is een feestje. Fietsen, wandelen of gewoon genieten van de rust.

  • Badlinnen
  • BBQ
  • Bedlinnen
  • + 2 andere faciliteiten
Vanaf /nacht Meer info

De Omgeving


Velsdijk 10, Wesepe, Nederland