Adres

Doornsteeg 15
8148 PL Lemele
Overijssel, Nederland
Tel. overdag: 0572- 331241 Klik voor het telefoonnummer
Tel. 's avonds: 0572-331241 Klik voor het telefoonnummer
Tel. fax: 0572-331243 Klik voor het faxnummer
va€ 536,00

De accommodatie

Aan de voet van de Lemeler- en Archemerberg bij Ommen in Overijssel kunt u overnachten in het rustig gelegen kindvriendelijke Huis Boez. Voor jong en oud is van alles te beleven in de omgeving. U maakt gebruik van de voorzieningen van De Lemeler Esch Natuurcamping op 800 meter afstand met onder andere verwarmd buitenzwembad. Gratis internet is aanwezig.

INDELING
De accommodatie heeft op de begane grond een woonkamer, ruime woonkeuken met vaatwasser, oven en magnetron, badkamer met douche en toilet, een 2-persoons slaapkamer en een wasmachine met droger en speelruimte.

Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers voor 2 personen en 1 slaapkamer voor 4 personen. Ook hier is een badkamer met douche en toilet.

Huis Boez heeft een royale tuin waar kinderen zich geweldig uit kunnen leven. Bij slecht weer kunt u gebruikmaken van de ruime speelberging leuk ingericht voor kinderen met speelgoed.

BELEVENISSEN
Vakantiehuis Boez hoort bij camping De Lemeler Esch waar u gebruik kunt maken van voorzieningen zoals het verwarmde openlucht zwembad met kinderbad, het Boscafé, snack en winkel met verse broodjes en een krant, basisboodschappen en streekproducten, speelbos met waterpomp, klimtouwen, kabelbaan en meer, jeu-de-boulesbaan en fietsverhuur. Tijdens de schoolvakanties vanaf mei tot september is er ook een recreatieteam actief. Het Boscafe is het hele jaar door iedere dag geopend voor koffie met eigengemaakte taart, lunch en pannenkoeken. In het seizoen is ook diner mogelijk. Voor groepen vanaf 15 personen is diner het hele jaar door mogelijk bij reserveren.

MEER INFORMATIE?
Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website (een directe link hiervoor staat op deze pagina).
Natuurlijk is het ook mogelijk om per telefoon of e-mail contact met ons op te nemen!

Met vriendelijke groet,
De Lemeler Esch Natuurcamping

De omgeving

In de omgeving is van alles te beleven voor jong en oud. Van Pitch & Putten tot een Koesafari bij de Sallandhoeve. En van een bezoek aan Avonturenpark Hellendoorn tot shoppen in de Hanzesteden Deventer en Zwolle. Houdt u van fietsen en wandelen? De Lemeler Esch biedt u fiets- en wandelroutes vanaf de camping die u leiden langs unieke landschappen, pittoreske dorpjes, kastelen en havezaten. Kortom voor ieder wat wils!