Adres

Horziksestraat 6
5271TD Sint Michielsgestel
Noord-Brabant, Nederland
Tel. overdag: 06-12389993 Klik voor het telefoonnummer
Tel. 's avonds: 06-12389993 Klik voor het telefoonnummer
Tel. mobiel: 06-12389993 Klik voor het telefoonnummer
va€ 55,00

De accommodatie

(Wij zijn jaarlijks gesloten tussen de 3e zondag van september en midden januari).

Wij houden, op een steenworp afstand van de historische stand Den Bosch, melkvee en daarnaast kweken wij lelies. Onze boerderij is gebouwd in 1796 en is gelegen aan een dijk met mooie oude bomen. Wij zijn de derde generatie die op dit adres 'boert'.

Zoon Leo heeft het bedrijf in 2005 overgenomen en zet zowel de melkveehouderij als de leliebollenkwekerij voort. Op het bedrijf van de familie Van de Westelaken lopen zo’n 65 melkkoeien rond. De leliebollenkwekerij beslaat in totaal 18 hectare. Elk jaar rooien wij maar liefst tien miljoen leliebollen. Het overgrote deel van dit enorme aantal wordt geëxporteerd naar Amerika, Japan en China. Daar groeien de bollen uit tot de bekende gele, roze en witte bloemen, die veel gebruikt worden in boeketten.

Sinds 2006 combineren wij dit met 7 B&B kamers (maximaal 17 gasten) waar wij u graag ontvangen. De kamers zijn gelegen in een voormalige stal die wordt omringd door oude notenbomen. Ook heeft u de beschikking over een ruime verblijfsruimte (incl. informatie, tijdschriften, spelletjes en boeken) en (overdekte) terrassen. Tegen betaling kunt u de B&B keuken gebruiken; een diner verzorgen wij graag voor groepen.

Wij bieden u kortom rust, ruimte en buitenzijn. Zakelijke gasten kunnen gebruik maken van wireless internet, voldoende parkeergelegenheid en 24 uurs vergaderarrangementen. Touristen of groepen bieden wij rondkijken op een actief boerenbedrijf: een rondleiding, meemelken of de kalfjes te drinken geven, alles kan!


De omgeving

.