De accommodatie

(Wij zijn jaarlijks gesloten tussen de 3e zondag van september en midden januari).

Wij houden, op een steenworp afstand van de historische stand Den Bosch, melkvee en daarnaast kweken wij lelies. Onze boerderij is gebouwd in 1796 en is gelegen aan een dijk met mooie oude bomen. Wij zijn de derde generatie die op dit adres 'boert'.

Zoon...

Meer over de accommodatie.

Verblijven

Beoordelingen (4):

Beoordeling plaatsen

Marieke schreurs

1 punt 1 punt 1 punt 1 punt 1 punt
Wij hebben hier vorig jaar met de kinderen gelogeerd en het was SUPER! Echt de ideale plek om met kleine kinderen te verblijven. Er is een boel speelgoed, zandbakje, fietsjes en zo meer om ze te vermaken. En niet te vergeten de koeien en kalfjes natuurlijk. Het is ontbijt wordt superdeluxe verzorgd maar vooral de familiesfeer vond ik het leukst. Je hebt echt het idee dat je thuis komt. Mijn kinderen vragen nog steeds of we weer een keer naar Minnie(Mien)gaan. :-)

Fam van erp

1 punt 1 punt 1 punt 1 punt 0 punten
Super! Heel fijn dat het slaapgedeelte niet precies aan het woongedeelte zit zodat de kleintjes rustig konden slapen. Verder zijn alle kinderen verliefd op de koeien en het kalfje. Ze waren superverdrietig dat we naar huis gingen.....

Joyce

1 punt 1 punt 1 punt 1 punt 1 punt
Goed verblijf gehad hier! Je bent zo in den bosch.
Erg aardige mensen, alles goed verzorgd.
De kamers netjes en schoon.
Zelf ik met een glutenintollerantie kon mee ontbijten. Ze hebben voor mij voor glutenvrij brood gezorgd. Top! Een aanrader.

Ger en Marlies Bongaards

1 punt 1 punt 1 punt 1 punt 0 punten
We hebben de afgelopen dagen genoten van een heerlijk verblijf in deze B&B. De ontvangst was erg hartelijk; even een kopje koffie en een praatje. De kamer, toilet en douches waren méér dan schoon. Onze dochter heeft zich kunnen uitleven met "skelteren" over het erf en met als hoogtepunt; toch het helpen bij het melken van de koeien. (Zij vond het super spannend, maar doordat de boeren haar gerust stelde, heeft ze het toch mooi gedaan) Een ieder willen wij deze B&B aanbevelen !

Een beoordeling plaatsen

  1. (zal niet zichtbaar zijn op de website)