De Boerderij

Hoge Bavel is een prachtige vakantiebestemming om Twente te ontdekken!
De appartementen zijn gelegen in een landelijk en rustige omgeving op
loopafstand van het dorpje De Lutte.
Het gebied is erg afwisselend en daardoor uiterst geschikt voor fiets- en wandeltochten.
De 6 vakantieappartementen voor 2 tot 4 personen zijn ondergebracht
in een van oudsher boeren woonhuis.
De appartementen zijn compleet ingericht en van alle gemakken en comfort voorzien.

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op onze website www.hogebavel.nl (een directe link staat ook op deze pagina).
Natuurlijk kunt u ook telefonisch of per e-mail vrijblijvend contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,
Bennie & Ria Welhuis


Faciliteiten

  • Slaapkamer
  • Toilet
  • Woonkamer
  • Badkamer
  • Eetkamer
  • Keuken

Vakantie verblijven

Hoge Bavel

Een ruime woonkamer met televisie volledig ingerichte keuken met magnetron ruime Badkamer met douche, wastafel en toilet.

  • Badlinnen
  • Bedlinnen
  • Douche
  • + 14 andere faciliteiten
Vanaf €55 /nacht Meer info

De Omgeving

Dorp De Lutte: Op loopafstand van Hoge Bavel bevindt zich de dorpskern van De Lutte. Het centrum van De Lutte bevat een supermarkt en is voor de dagelijkse boodschappen van alle gemakken voorzien. Tevens kunt u in de dorpskern een bezoek brengen aan een slager en een poelier. Wilt u 's morgens verse broodjes bij het ontbijt dan kunt u zelfs per fiets of wandelend naar de warme bakker in het dorp. Daarnaast is de gezellige dorpskern voorzien van cafés, terrassen en restaurants. Gaat u graag uit eten, dan zijn hier voldoende mogelijkheden voor! Omgeving: Het Twentse land kent vele gezichten. Na elke bocht ontvouwt zich een nieuw uitzicht van heidevelden, bossen, weilanden en heuvels. In dit natuurrijke landschap liggen oude dorpen en steden waar fietsers en wandelaars warm worden ontvangen en kunnen genieten van de Twentse gastvrijheid en heerlijke streekgerechten. De mooiste manier om het Twentse landschap te verkennen is per fiets. Twente heeft een schitterende afwisselende natuur. In de appartementen liggen verschillende fiets routes voor u klaar of u kunt zelf eindeloos routes maken met behulp van de knooppunten route. Houdt u meer van wandelen dan kunt u een bezoek brengen aan verschillende omringende natuurgebieden waar zich vele wandelroutes bevinden. Enkele natuurgebieden die zich rondom de vakantieappartementen bevinden zijn Het Lutterzand, Landgoed Egheria, Arboretum Poort Bulten en Landgoed het Hakenberg. Tevens is de Hoge Bavel ook geschikt om te overnachten wanneer u een lange afstands wandeling maakt waarbij de route door het dorp van De Lutte loopt zoals het ''Noaberpad'' en het ''Marskramerpad''.

Bavelsweg 7, 7587 NP De Lutte, Overijssel, Nederland