De Boerderij

Hoeve Op Vollenhof is een monumentale boerderij, onderdeel van het landgoed Vollenhof. Tot 1988 was het in gebruik als boerenbedrijf, vanaf 2011 als zorgboerderij. In en om het huis zijn nog vele karakteristieke elementen behouden gebleven. De voormalige deel hebben wij omgebouwd tot een gezellige groepsruimte, die ook wel verhuurd wordt als vergaderruimte. De kamers voor B&B zijn gerealiseerd op de voormalige hooizolder.
Bij de boerderij zit 6 ha grond, met o.a. een boomgaard met hoogstamfruitbomen, een kleine wijngaard en een moestuin. Wij hebben verder schapen, geiten, varkens, kippen, poezen en paarden. Op de boerderij is het heerlijk vertoeven en u kunt er genieten van de rust en de ruimte.


Vakantie verblijven

Hoeve op Vollenhof

Wij hebben twee ruime 2-persoonskamers met eigen badkamer die zich bevinden op de eerste verdieping op de voormalige hooizolder.

  • Badlinnen
  • Bedlinnen
  • Douche
  • + 11 andere faciliteiten
Vanaf €75 /nacht Meer info

De Omgeving

U vindt Hoeve Op Vollenhof tussen Wezep en Oldebroek, aan de rand van de Veluwe, op zo’n 10 km afstand van Zwolle. Aan de ene kant vindt u het bosrijke gebied en de landerijen, aan de andere kant rijdt u zo de polder in en kunt u genieten van het IJsselland. De mooie oude (hanze)stadjes Elburg, Kampen en Hattem zijn per fiets gemakkelijk te bereiken. De provinciestad Zwolle is een bezoek ook meer dan waard.
Het is een prachtige omgeving om te fietsen en te wandelen.


Vollenhofsweg 3, 8091 PH Wezep, Nederland