t Bakhuus

Wij bieden u een luxe vakantiewoning voor max. 10 personen (en eventueel nog 2 kleine kinderen extra). De vakantiewoning ligt naast de in bedrijf zijnde boerderij van de familie Hebbink. De vakantiewoning is gerealliseerd in een oud bakhuis; vandaar de naam 't Bakhuus.

U heeft de beschikking over een ruime woonkamer van ca. 40 m2, voorzien van vloerverwarming, radiatoren en een houtkachel, een luxe keuken met vaatwasser, koel-vriescombinatie, combimagnetron, etc.
In de woonkamer is een flatscreen TV aanwezig. In de winter of op koude avonden kunt u gebruik maken van de houtkachel. Ook een internetaansluiting is aanwezig. In de kamer staat een grote eettafel met voldoende stoelen aan de tafel, 2 bankstellen en een fauteuil. Hordeur en vliegengaas is in het gehele huis aanwezig.

Beneden vindt u een slaapkamer die goed toegankelijk is voor mensen die minder ter been zijn. In deze kamer bevinden zich 2 bokspring bedden. Beneden vindt u tevens een toilet en een douche. U kunt ook gebruik maken van een wasmachine.

Boven zijn 3 slaapkamers, te weten:
- grote slaapkamer met 2 bokspring bedden (eventueel kunnen hier 2 kinderbedjes worden bijgeplaatst).
In deze kamer is een wasbak aanwezig.
- kleinere tweepersoons slaapkamer.
- grote vierpersoons slaapkamer.

Op de overloop bevindt zich een toilet en is nog een wasgelegenheid aanwezig.

Op het zuiden is een groot terras, die overgaat in gazon. Op het terras staat een tuinset met parasol en een schommelbank. Voor de kleintjes is er een zandbak aanwezig, dicht bij het terras, zodat u ze goed in de gaten kunt houden!

Wilt u een dagje meelopen op de boerderij of wilt u een rondleiding hebben, laat het ons weten!
Onze accommodatie is ook beschikbaar voor teambuilding en vergaderingen.

<b>Prijslijst</b>
Voor een opgave van prijzen per tijdvak: <a href="http://www.opmaatsvakantie.nl/tarieven.html" target="_blank">zie tarievenlijst op onze website</a>

 
Soort huis Vakantiehuis
Aantal verblijven 1
Aantal personen 1-10
Roken toegestaan Nee
Huisdieren toegestaan Nee
Geschikt voor mindervaliden Ja
Verzorging Logies
Faciliteiten:
Badlinnen, Barbecue, Bedlinnen, Bureau, Douche, Dvd-speler, Eettafel, Fornuis, Internet, Keuken, Koelkast, Televisie, Zithoek, Kinderbed, Kinderstoel, Radio, Terras, Vaatwasser, Wasmachine, Vriezer, Oven