De Boerderij

Op zoek naar een groepslocatie voor een gezellig weekendje weg met de gehele familie of vriendengroep? Dan bent u bij groepsaccommodatie Residence de Weerribben op Bungalowpark de Weerribben aan het juiste adres.

Op bungalowpark Villapark de Weerribben in Paasloo nabij Nationaal Park de Weerribben bieden wij 3 grote luxe vakantiewoningen aan. Deze luxe vakantiehuizen bieden plaats aan 8 tot maximaal 56 personen! Omdat de vakantiewoningen zijn gelegen naast bungalowpark Villapark de Weerribben kunt u tijdens uw bezoek aan één van de luxe groepsaccommodaties gebruik maken van de vele faciliteiten die het park u te bieden heeft. Of u nu komt voor een familie-, vriendenvakantie of bedrijfsuitje, Résidence de Weerribben maakt het verblijf onvergetelijk.

De drie luxe vakantiehuizen
​​De 3 vakantiehuizen zijn gelegen naast bungalowpark Villapark De Weerribben in Paasloo. Omdat deze parken met elkaar in verbinding staan, kunt u als gast van groepsaccommodatie Résidence de Weerribben gebruik maken van alle faciliteiten die het bungalowpark u te bieden heeft. Op het bungalowpark treft u onder andere een restaurant met groot zonneterras, een overdekt zwembad, kinderspeelplaats, padelbaan en twee visvijvers aan. De twee visvijvers maken het park uitermate geschikt voor een visvakantie!

Voor meer informatie, vragen en reserveringen kunt u ons bereiken via het telefoonnummer 0561 451414 of per e-mail info@weerribben.nl


Faciliteiten

 • Slaapkamer
 • Woonkamer
 • Badkamer
 • Keuken

Vakantie verblijven

Type Waterjuffer 8 tot 16 personen

Groepsaccommodaties De Weerribben – vakantiehuizen in Overijssel – ideaal voor familie- of vriendenweekend weg

 • Bad
 • Bedlinnen
 • Douche
 • + 16 andere faciliteiten
Vanaf €70 /nacht Meer info

Type Keizerlilbel 12 tot 24 personen

Groepsaccommodaties De Weerribben – vakantiehuizen in Overijssel – ideaal voor familie- of vriendenweekend weg

 • Bad
 • Bedlinnen
 • Douche
 • + 16 andere faciliteiten
Vanaf €85 /nacht Meer info

De Omgeving

De omgeving van de vakantiehuizen is schitterend. Het park is gelegen aan de rand van Nationaal Park Weerribben-Wieden, welke u tijdens uw vakantie zeker moet ontdekken! Door de vele fiets- en wandelroutes is het prachtige natuurgebied uitermate geschikt voor een fiets- of wandelvakantie. Wilt u genieten van een fietsvakantie? Op het bungalowpark heeft u de mogelijkheid om een dames-, heren-, of elektrische fiets te huren!

In juni 2013 is het knooppunten wandelnetwerk van WaterReijk geopend. De groepsaccommodatie fungeert hier zelfs als een startpunt! Ook bieden we u diverse arrangementen aan die u op een bijzondere manier kennis laten maken met de prachtige omgeving van Nationaal Park Weerribben-Wieden. Wat denkt u er van om het natuurgebied per TukTuk tour te ontdekken? Dit overdekte driewielige voertuig is al meer dan 50 jaar hét symbool van Azië en wordt met name in Thailand veelvoudig gebruikt als vervoersmiddel.

Wilt u met het gezin leuke activiteiten ondernemen? In samenwerking met Restaurant ’t Binnenhof bieden wij u diverse leuke dagactiviteiten aan op het bungalowpark. Ook kunt u er zelf op uit gaan en een bezoek brengen aan de vele evenementen, activiteiten of dorpjes in de omgeving. Nieuw in Paasloo is het Klimbos Avontuurlijk Paasloo. Gasten van Résidence de Weerribben kunnen tegen een gereduceerd tarief gebruik maken van het klimbos. Leuk voor een dagje uit met de familie of groep en op slechts 5 minuten wandelen!


Binnenweg 12, 8378 JJ Paasloo, Nederland