De Boerderij

De accommodatie

Luxe vakantieverblijf welke behoord bij een volop in bedrijf zijnde melkveehouderij. Deze accomodatie bestaat uit twee afzonderlijke appartementen voor in elk verblijf plaats aan 8 personen.Zowel afzonderlijk als gezamenlijk te huur. Totaal max. 16 personen. Door de ligging in de “wei”, aan de overzijde van de straat, biedt deze accommodatie veel ruimte en privacy.Alles is begane grond met tegelvloer en vloerverwarming. Via de schuifpui komt u op het overdekte terras waar u in alle rust kunt genieten van het weidse landschap waar in de zomer de koeien grazen. De luxe keuken is van alle gemakken voorzien zoals een vaatwasser, combimagnetron , 5-pits gascomfoor en een ruime koelkast.
Per appartement zijn 3 slaapkamers met luxe boxspringbedden. Eventueel kunnen 2 logeerbedden bijgeplaatst worden of kan de luxe zit/slaapbank in de woonkamer gebruikt worden. De sfeervolle en gezellige huiskamer beschikt over een sfeerhaard en voor de te warme dagen een airco.
De badkamer beschikt over een ligbad, apart douchegedeelte en toilet. Tevens een tweede toilet in de hal.
De ligging aan de rand van recreatiegebied de Nevelhorst biedt de natuurliefhebber een oase van rust en uitzicht over het weidse landschap.Ook de ligging nabij de A12 biedt een ideale uitvalsbasis voor een dagje uit in de omgeving. Arnhem op 10 kilometer afstand met Burgers Zoo en Het openluchtmuseum. Met diverse recreatieve ondernemers in de buurt is het mogelijk hun bedrijven te bezoeken door middel van verzorgde fietsdagtochten.
Tijdens deze fietstochten kunt u volop genieten van de variatie die deze streek biedt.Het rivierengebied van de Rijnstrangen de bossen van Montferland en de Postbank in de directe nabijheid.
Voor de waterliefhebbers ligt op een afstand van 8 km watersportcentrum Rederlaag.
Ook bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen tijdens het melken. Voor de kinderen een ideale gelegenheid om kennis te maken met het reilen en zeilen op een moderne melkveehouderij. Gekleed in een overall als boertje of boerinnetje kunnen zij helpen met het voeren van de kalfjes en met het melken.
Voor de kinderen hebben wij geen speeltoestellen maar hebben wij gekozen voor de natuurlijke elementen. Zij kunnen in de wei voetballen of genieten van andere buitenspelen. Er is een grote zandbak en het is toegestaan met water en zand lekker te knoeien. Er zijn 3 skelters en 2 traptractoren met kraan en laadwagen en watertank. Het is dus een ideale plek voor opa’s/oma’s kinderen en kleinkinderen!
Voor twee gezinnen die samen op vakantie willen maar soms ook elk apart willen zijn, het kan allemaal.
Voor grote groepen bestaat de mogelijkheid beide appartementen te huren. Een appartement is dan zitgedeelte het andere eetgedeelte.
Graag denken wij met U mee voor de invulling tijdens uw verblijf op Foxheuvel! Actief-Natuur-Cultuur!

Tijdens de feestdagen gelden andere prijzen. Bel voor meer info 0316-523597 of bekijk de videopresentatie op onze website www. foxheuvel.nl


Vakantie verblijven

2 appartementen

Luxe vakantieverblijf welke behoord bij een volop in bedrijf zijnde melkveehouderij.

  • Airconditioning
  • Bad
  • Douche
  • + 7 andere faciliteiten
Vanaf /nacht Meer info

De Omgeving


Foxheuvel Vakantieverblijf, Foxheuvelstraat, Didam, Nederland