De accommodatie

Even helemaal loskomen uit uw dagelijkse omgeving? Onbekommerd genieten in Salland? Vanaf de A1 bent u binnen een paar minuten bij ons vakantiehuis/ plattelandskamers (B&B). Ervaar hoe het is om u “thuis te voelen op vakantie” in ons vakantiehuis / plattelandskamers (B&B) “Erve Look”. Beleef het Sallandse leven in ons volledig en sfeervol...

Meer over de accommodatie.

Verblijven

Beoordelingen (5):

Beoordeling plaatsen

Fam. Eendebak

1 punt 1 punt 1 punt 1 punt 0 punten
Afgelopen weekend een heerlijk verblijf gehad op Erve Look. Een mooie, net verbouwde vakantiewoning met ruime tuin en speeltoestellen voor de kinderen. Mooie omgeving en vooral het uitzicht is fantastisch. Joke en Henk Jan, we weten dat er vele uren werk in heeft gezeten, maar het resultaat mag er zijn. Het ziet er prachtig uit! Nogmaals bedankt voor jullie gastvrijheid en heel veel succes!

Karssien, Henriet, en kinderen

1 punt 1 punt 1 punt 1 punt 0 punten
Net terug van een heerlijk ” weekje” in Erve Look. We kunnen zeggen: voor herhaling vatbaar! Een fijn, keurig huis met binnen en buiten genoeg te doen voor de kinderen. Een mooie omgeving waar genoeg te doen is.
Joke en Henk Jan, nogmaals bedankt voor jullie gastvrijheid!

Fam. van der Kroef/Slijkerman

1 punt 1 punt 1 punt 1 punt 0 punten
Nog even er tussenuit, het heerlijke weekje in de prachtige vakantiewoning van Joke en Henk Jan was echt ultiem genieten. De enorme gastvrijheid, de prachtige omgeving, de leuke tuin voor de kinderen, het heerlijke bubbelbad, kortom het was fantastisch!! We komen zeker nog een keer terug.

Moonen

1 punt 1 punt 1 punt 1 punt 0 punten
We hebben echt genoten van de gastvrijheid van Joke en Henk Jan en van het fijne huis. Veel te doen in en om het huis, dus veel plezier gehad met de kinderen in de tuin, maar ook in de omgeving. De tips en suggesties voor uitstapjes, restaurants e.d. waren zeer welkom en wezen ons naar de juiste plekken. Al met al, zeer geslaagde vakantie!

Marc-Tine-Thibaut

1 punt 1 punt 1 punt 1 punt 1 punt
Wij zijn super aangenaam verrast en blij dat de lange rit de moeite was! Alles is hier aanwezig, meer hoeft het echt niet te zijn! En na een mooie fietstocht, ben ik blij dat ik mijn zoontje ook eens naar Sesamstraat te kunnen laten kijken, dat wordt op de Belgische Tv niet meer getoond. Beetje nostalgie.... Het mooie weer, zo laat op het jaar, maakt het helemaal af, echt genieten. We denken er zeker aan om nog eens terug te komen. Bedankt en Belgische groetjes.

Een beoordeling plaatsen

  1. (zal niet zichtbaar zijn op de website)