Algemene informatie

De accommodatie

B&B Erve Fakkert beschikt over zeven prachtige gastenkamers en een vakantiewoning. In totaal hebben we de mogelijkheid om aan 18 personen een onderkomen aan te bieden.
De zeven gastenkamers zijn allen uniek voor wat betreft de inrichting. Naast de muziek-, dichters-, fotografie-, teken-, beeldhouwers- en pottenbakkerskamer beschikt Erve Fakkert over een toneelkamer. Allen ingericht voor 2 personen en voorzien van radio en tv. Iedere gastenkamer heeft een eigen badkamer. Er wordt ’s ochtends ontbeten in het palet.

De prachtige vakantiewoning gelegen nabij Ootmarusm aan de rand van het dorp Rossum. De vakantiewoning ligt aan de Everlostraat 3(7596MP). De woning is voorzien van een woonkamer met open-keuken, 2 slaapkamers, douche toilet, berging voor de fietsen en een prachtig terras. De vakantiewoning is van alle gemakken voorzien. Naast een grote koelkast is er een afwasmachine en magnetron-oven. Tevens is er een kleuren tv en radio aanwezig.Er is linnengoed aanwezig. Ontbijt service behoort tot de mogelijkheden.

Eve Fakkert is gelegen aan de rand van het prachtige natuurgebied het Rodeveld waar u kunt wandelen en fietsen. De omliggende plaatsen Oldenzaal, Denekamp en Ootmarsum zijn op fiets afstand makkelijk te bereiken. Geniet ook in de herfst en winter van het prachtige Twentse landschap.Ook zijn de prijzen bekend van het komende zomerseizoen. Boek tijdig voorkom teleurstelling.
Erve Fakkert is een must voor elke natuur- en cultuurliefhebber. Naast wandelen en fietsen kunnen de gasten geheel vrijblijvend gebruik maken van het kunstatelier. Er zijn mogelijkheden om te schilderen, beeldhouwen en pottenbakken. Onze arrangementen staan vermeld op de website www.erve-fakkert.nl
De prijs voor een weekend (3 dagen) Erve Fakkert in een gastenkamer voor 2 personen vanaf EUR 138,– exclusief toeristenbelasting


Facilities

  • Keuken
  • Koelkast
  • TV
  • Zithoek
  • Bedlinnen
  • Douche
  • Eettafel

Foto's


Locatie