Adres

Elsmansdijk 7
7161 NA Noordijk
Gelderland, Nederland
Tel. overdag: 0545-292225 Klik voor het telefoonnummer
Tel. 's avonds: 0545-292225 Klik voor het telefoonnummer
Tel. mobiel: 06-18165122 Klik voor het telefoonnummer

De accommodatie

Boerderij Erve Elsman dateert uit 1877.

Voorheen was dit een gemengd boerenbedrijf, maar door vererving en de malaise in de landbouw zijn wij nu een kleinschalig akkerbouwbedrijf. Als neventak verzorgen wij huifkartochten en het verhuren van hooiberg appartementen.

Slapen in een hooiberg. We krijgen al visioenen van bultige zakken stro, jeuk en rugpijn.
Onzin, de hooiberglodge van Erve Elsman is van alle gemakken voorzien.
Niks Ot en Sien met oma’s oude petroleumstel hier. Maar een brandschone inrichting die van alle gemakken is voorzien, een magnetron, waterkoker, senseo, koffiezetappartaat, vaatwasser in de keuken. Flatscreen (tv), dvd speler en heerlijke leren fauteuils in de kamer. Gratis WiFi!!. Uw accomodatie heeft een centrale verwarming.
Wie een doorsnee huisje op een bungalowpark gewend is, voelt zich hier meteen thuis.
Niks aftandse meubels of wassen in een badkuip, alles is afgestemd op de verwende vakantieganger die, als-ie een paar dagen weg is, zich in geen enkel opzicht wil behelpen.
Buiten kan men heerlijk zitten op je eigen terras of op het gazon, waar je onder het genot van een glaasje wijn, een vuurkorfje of lekker eten van de barbecue fijn kunt genieten van de uitzicht en de stilte.
De Fjordenpaarden, wilde fazanten, hazen en reeën is een lust voor ieders oog, wie hier een hooiberglodge huurt, krijgt het landlevengevoel er gratis bij.
De twee appartementen hebben een naam gekregen en wel Gaitjan & Dieka, dit zijn de namen van mijn voorouders, die ooit op Erve Elsman geboerd hebben. App. Gaitjan is geschikt voor 6 personen en Dieka voor 4 personen.

Tip voor 65 plussers:
65 + worden gratis door heel Nederland opgehaald en teruggebracht (max. 4 personen) als ze bij ons een accommodatie boeken voor een week ter waarde van 500 euro!

MEER INFORMATIE?
Als u ge?nteresseerd bent geworden in onze hooiberg appartement kunt u nog even onze website bezoeken en wij hopen u dan te mogen begroeten bij onze boerderij Erve Elsman.

Groetjes,
Jesse, Lisa, Lisette en Bert

De omgeving

De omgeving van onze boerderij bestaat uit akkers met aardappelvelden, granen, koolzaad en mais en graslanden waar de melkkoeien nog naar buiten gaan. Er zijn in de omgeving veel bossen, natuurgebieden (Noordijkerveld en Achterveld) met veel wandel- en fietspaden.
BEKEN
Veel beken waaronder de Bolksbeek, Schipbeek en naar de boerderij vernoemd de Elsmansgoot en het Twentekanaal waar de visser zijn hengeltje kan uitwerpen.
NEEDE
In Neede overdekt verwarmd zwembad, warme bakker

GELSELAAR
In Gelselaar vindt u een museum en pannenkoekenboerderij Erve Brooks met binnen- en buitenspeelplaatsen en een avonturenpad.
Hier is ook wijnhoeve Kunneman te vinden voor een lekker glaasje wijn.

BORCULO
In Borculo is het stormramp-, brandweer- en kristalmuseum, museumboerderij de Lebbenbrugge en recreatieplas ' t Hambroek.
Gezellige plaats met leuke zitjes en een watermolen. Varen met de Berkelzomp of de Jappe. Boerengolfen bij de Melktap of genieten van zelfgemaakt ijs bij IJsboerderij Dommerholt.

RUURLO
In Ruurlo staat kasteel Ruurlo, het grootste doolhof van Europa, Cactusoase, Kinderkabouterpad, De Zevensprong.

Diepenheim
Hier kun je de zeskastelenroute fietsen, o.a. langs Warmelo ooit bezit van prins Bernhard. Met kan hier forellvissen, een balletje slaan bij Pitch & Putt golf. Het Oranjemuseum of de oudste watermolen den Haller zijn ook een lust voor het oog. Kortom een plaats met leuke winkeltjes en kunstgalerien.

VERDER IN DE OMGEVING

Haaksbergen: spoorwegmuseum met een stoomlocomotief naar Boekelo.
Hellendoorn: Avonturenpark.
Hengelo: familie pretpark De Waarbeek
Usselo: recreatieplas 't Rutbeek
Borculo: Melktap
Nijverdal: karten, bowlen, paintball, lasergame in Kartplaza.
Lievelde: kinder speelparadijs Binnenpret en Openluchtmuseum Erve Kots
Bentelo: kinderspeelboerderij 't Hofke
Rekken: verhuurbedrijf Ten Brinke kanovaren over de Berkel

Zo zie je maar weer voor elk wat wils!!