Adres

Zoekeweg 18
7667 SJ Reutum
Overijssel, Nederland
Tel. overdag: 0541-670246 Klik voor het telefoonnummer
Tel. mobiel: 0610827874 Klik voor het telefoonnummer
va€ 90,00

De accommodatie

Erve Deperman is een gerenoveerd monumentaal erfgoed waar u in alle rust kunt genieten van het mooie Twente.

In de oorspronkelijke potstal bevinden zich vijf royale boerderijkamers tussen de gebinten. Een daarvan bevindt zich op de begane grond (rolstoeltoegankelijk) met een afgescheiden 2-persoons slaapkamer, terwijl er vier kamers zijn op de eerste verdieping (zowel 2- als 4- personen). Alle kamers hebben een eigen kleur en stijl, een aparte douche/toilet, een zithoek en TV.
Daarnaast is er een hooischuur met drie 1-persoonskamers op de begane grond, een gezamenlijke douche/wc en eigen wastafel op de kamer alsmede een 2-persoonskamer met eigen douche/wc op de eerste verdieping. Alle kamers zijn voorzien van luxe boxspringbedden.

Als gemeenschappelijke ruimte is er een grote en gezellige “deel” met een compleet ingerichte keuken, diverse tafels en een kast vol boeken, puzzels en spelletjes. Een sfeervolle zithoek sluit aan op een ruim terras met een prachtig uitzicht op het erfbos.

Boven de “deel” bevindt zich een grote zolder voor vergaderingen (wifi aanwezig), trainingen, cursussen of muzikale bijeenkomsten. En zowel in de overdekte timmerschuur als in de vrije natuur is er volop ruimte om te schilderen.

Kortom: een kleurrijke locatie voor mensen die houden van puur en natuurlijk, van eenvoud en gezellig samenzijn.

De omgeving

Erve Deperman ligt in Reutum, een 'flankesdorp' midden in Noord-Oost Twente. Het boerenbedrijf bevindt zich temidden van het fraaie coulissenlandschap, nabij het pittoreske stadje Ootmarsum.
Er zijn talloze wandel- en fietsroutes, een kanaal om kano te varen, vijvers om te vissen en een klimbos voor sportievelingen die eens iets anders willen.
Voor de liefhebbers van kunst en cultuur is er onder andere het Openlucht Museum Ootmarsum, Het Wonderryck in Denekamp, het Rijksmuseum Twente, de Twentse Welle en het Paradijs in Enschede en de talloze galerieën in de omliggende plaatsen (Ootmarsum, Borne, Delden).